Τα ζώδια της Πέμπτης 6 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 6 Νοεμβρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 6 Νοεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Τόσο με τα τρέχοντα οικονομικά σας, τα οποία ίσως να έχουν σχέση και με την οικογένειά σας, όσο και με τα οικονομικά που έχουν σχέση με την εφορία, με δάνεια ή ασφάλειες. Γενικότερα, εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαρτίου βρίσκεστε σε μια ένταση. Έτσι, δώστε προσοχή στα σημαντικά επαγγελματικά σας θέματα, την κοινωνική σας ζωή και προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Επωφεληθείτε όμως από την ύπαρξη νέων δεδομένων στη ζωή σας, τα οποία θα μπορούσαν να είναι πολύ σημαντικά για σας. Αλλαγές φαίνεται να υπάρχουν σε θέματα της συναισθηματικής σας ζωής.

Ταύρος

Ταύροι μου, η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο επηρεάζει άμεσα εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Μαΐου. Προσέχετε τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σας που έρχονται στο προσκήνιο. Τώρα μπορείτε να κάνετε μια νέα, σημαντική αρχή. Ο Άρης ευνοεί τα καινούργια σας σχέδια που έχουν σχέση με το εξωτερικό, με πνευματικές εργασίες, αλλά και με κάποιες οικογενειακές καταστάσεις, τις οποίες θα συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Πάντως, ακόμη και να είστε έτοιμοι να κάνετε μια νέα αρχή, θα πρέπει γενικά να την προσέχετε, ειδικά εσείς οι Ταύροι των τελευταίων ημερών του ζωδίου σας (αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 14-15 Μαΐου). Ο Κρόνος κάνει το τελευταίο πέρασμά του απέναντι από το ζώδιο σας ( τουλάχιστον για φέτος), και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα νέα ξεκινήματα.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος αυτή δημιουργεί ένα άγχος σε σχέση με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας θέματα. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι δυσαρμονική για σας τους Διδύμους, τα άγχη δεν θα λείψουν. Ενδεχομένως να έχετε την βοήθεια προσώπων του περιβάλλοντός σας. Οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με τα οικονομικά, τα κληρονομικά και τα φορολογικά σας θέματα σας απασχολούν άμεσα, αλλά και για πολύ καιρό. Πάντως, προσπαθήστε να τα ρυθμίσετε τώρα, καθώς είναι καλύτερο να το κάνετε αυτή την εβδομάδα από το να τα αφήσετε για την επόμενη. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας (μετά τις 12-13 Ιουνίου). Προσπαθήστε να αδράξετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Οι φίλοι, ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σας μπορεί να σας βοηθήσουν, ακόμη και σε ένα νομικό ή διαδικαστικό θέμα που αντιμετωπίζετε. Θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, τα οποία σας ευνοούν. Μην μένετε μόνοι, και αποφύγετε δυσάρεστες σκέψεις, που μπορεί να σας πικράνουν.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι πάντοτε επηρεάζεστε από την Πανσέληνο, καθώς σε κάθε Πανσέληνο πρωταγωνιστεί η Σελήνη (κυβερνήτης πλανήτης σας). Όμως, αυτή η Πανσέληνος δεν είναι δυσαρμονική για το ζώδιό σας. Αντίθετα μπορεί να δίνει λύσεις σε θέματα που έχουν προκύψει αυτόν τον καιρό, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Ιουλίου. Ωστόσο, ο μήνας αυτός θα φέρει κάποια αλλαγή είτε στις σχέσεις είτε στις συνεργασίες σας. Πάντως, σήμερα, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιουλίου και έχετε ανάγκη θα έχετε την βοήθεια των φίλων σας. Γενικά τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκονται κοντά σας. Προσοχή στα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Ιουνίου. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε ένα σημαντικό οικονομικό σας θέμα.

Λέων

Η Πανσέληνος αυτή είναι πιεστική για σας τους Λέοντες, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-6 Αυγούστου. Έχετε διλήμματα για το αν πρέπει να προωθήσετε κάποια επαγγελματικά σας θέματα, αλλά και για τα οικογενειακά σας. Αυτό τον καιρό θα δώσετε μεγάλους αγώνες για ένα σημαντικό εργασιακό σας ζήτημα. Ακόμη, μπορεί μέσα από τα θέματα της εργασίας σας να προκύψουν σημαντικά νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα, τα οποία στο άμεσο μέλλον ίσως φέρουν κάποιο πρόβλημα στον χώρο της εργασίας σας. Γενικότερα, περιορίστε τα έξοδά σας για το σπίτι και προσέχετε τα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου η Πανσέληνος αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή! Μπορεί να σας φέρνει κάποια διλήμματα, αλλά σας ανοίγει και δρόμους για ταξίδια, για σπουδές ή για σημαντικές νομικές υποθέσεις. Οτιδήποτε έχει σχέση με συζητήσεις ή μετακινήσεις τώρα ευνοείται. Είστε πολύ δυναμικοί, θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, φοβάμαι όμως ότι όλα αυτά γίνονται με κάποια δόση υπερβολής, για αυτό θα πρέπει να προσέξετε, τουλάχιστον την ερχόμενη εβδομάδα.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς αυτή η Πανσέληνος είναι σημαντική! Θέματα που έχουν σχέση τόσο με τα τρέχοντα οικονομικά σας όσο και με κληρονομικές ή φορολογικές υποθέσεις έρχονται τώρα στο προσκήνιο και σας φορτίζουν. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο προσέχετε αυτόν τον καιρό οτιδήποτε έχει σχέση με την οικογενειακή σας κατάσταση. Γενικότερα, κάποια οικογενειακά θέματα, μετακομίσεις, μετακινήσεις έρχονται στο προσκήνιο και σας φορτίζουν. Αποφύγετε τις εντάσεις.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου είστε σε μια αρκετά καλή φάση τώρα, παρά το γεγονός ότι αυτή την περίοδο θα μάθετε πολλά πράγματα. Με τον Ερμή να περνά στο δικό σας ζώδιο στις 9 Νοεμβρίου, θα μάθετε πολλά από όσα γίνονταν παρασκηνιακά το τελευταίο διάστημα. Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Νοεμβρίου. Για σας θα υπάρξουν ανατροπές σε κάποια θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ακόμη και σε ένα εργασιακό σας θέμα. Η Αφροδίτη ευνοεί τα σχέδια όσων έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Οι μετακινήσεις αλλά και οι εντάσεις ωστόσο δεν λείπουν.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες η Πανσέληνος αυτή φέρνει στην επιφάνεια θέματα εργασίας ή υγείας, ενώ σας προβληματίζουν και πολλά, τα οποία κρατάτε κρυμμένα μέσα σας. Τα έξοδά σας σας απασχολούν. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά καλά για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 10-13 Δεκεμβρίου. Περιορίστε τα έξοδά σας και φροντίστε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.Αιγόκερως

Αυτή η Πανσέληνος είναι ευνοϊκή για σας τους Αιγόκερους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιανουαρίου. Υπάρχουν διλήμματα. Είστε αφιερωμένοι είτε στα παιδιά είτε στην κοινωνική σας ζωή, και αυτό μπορεί να σας διχάσει. Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Δεκεμβρίου. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο θα πρέπει να προσέχετε την επόμενη εβδομάδα, που ο Άρης θα περάσει στο δικό σας δεκαήμερο. Αυτό, μπορεί να φέρει και πάλι στην επιφάνεια παλιές υποθέσεις που έχουν σχέση είτε με την οικογένειά σας, είτε με την επαγγελματική σας ζωή. Ας είστε προσεκτικοί. Πάντως, η Πανσέληνος αυτή, ακόμη και αν σας δημιουργεί κάποιους προβληματισμούς, δεν είναι δυσαρμονική για σας. Μπορείτε να πλησιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα (τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο). Προσπαθήστε, λοιπόν, να επωφεληθείτε.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου, η Πανσέληνος αυτή σάς επηρεάζει αρκετά! Είστε μοιρασμένοι σε πολλά κομμάτια, με τα μισά να είναι στην οικογένεια και τα μισά την επαγγελματική σας ζωή. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-6 Φεβρουαρίου προσέχετε τα θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας ή με την ακίνητη περιουσία σας, γιατί μπορεί να έχουν διάρκεια. Σίγουρα θα πρέπει να προστατεύσετε ανθρώπους του φιλικού σας περιβάλλοντος που μπορεί να σας έχουν ανάγκη. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις υποθέσεις σας. Μην κοινολογείτε τα μυστικά σας.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς η Πανσέληνος αυτή δεν είναι δυσαρμονική! Έχετε, βέβαια, κάποια διλήμματα που αφορούν ταξίδια, μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές, ή ακόμα και κάποια αρκετά σημαντικά νομικά ή διαδικαστικά θέματα. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Ρυθμίστε τώρα σημαντικές υποθέσεις που έχετε με φίλους. Αργότερα τα πράγματα θα είναι λίγο πιο δύσκολα. Γενικά, όμως, μπορείτε να ρυθμίσετε, μάλιστα ακόμη και να σταθεροποιήσετε κάποια θέματα που είναι πολύ σημαντικά για σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ