Σάλος για τον Ελβετό που κάνει φροντιστήριο για το πώς να ρίξεις στο κρεβάτι μια Γιαπωνέζα [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος για τον Ελβετό που κάνει φροντιστήριο για το πώς να ρίξεις στο κρεβάτι μια Γιαπωνέζα [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Julien Blanc είναι ίσως ο πιο απεχθής άνθρωπος στις γυναίκες της ασιατικής φυλής. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως παρουσιάζεται ως «προπονητής της αποπλάνησης» κυρίως γυναικών από την Ιαπωνία.

Εχει φτάσει μάλιστα στο σημείο να παρέχει μέσω του site του, pimpingmygame.com, συγκεκριμένες -βήμα προς βήμα- συμβουλές για το πώς ένας άνδρας θα καταφέρει να ρίξει στο κρεβάτι μια κοπέλα από την Ιαπωνία, ενώ σε βίντεο φέρεται να παραδίδει μαθήματα σε ένα αυτοσχέδιο φροντιστήριο σε φιλόδοξους εραστές. Φυσικά, ο ίδιος δεν περιορίζει τις συμβουλές του μόνο στην ασιατική φυλή, αλλά έχει επεκταθεί στις γυναίκες από την ανατολική Ευρώπη και αλλού, ωστόσο το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από τον Σεπτέμβριο του 2014 και αναφέρεται συγκεκριμένα στις γυναίκες από την Ιαπωνία έχει προκαλέσει μια μεγάλης κλίμακας κινητοποίηση εναντίον του.

Συγκεκριμένα, με το hastag #TakeDownJulienBlanc, οι χρήστες των social media, μεταξύ των οποίων και οι διεθνούς φήμης χάκερ Anonymous, καταδικάζουν την πρακτική του Blanc. Η κινητοποίηση στα κοινωνικά δίκτυα ξεκίνησε στις 2 Νοεμβρίου από Γιαπωνέζα φεμινίστρια που μετέφρασε το σοκαριστικό βίντεο στη γλώσσα της «ξεσκεπάζοντας» την τακτική του Ελβετού Blanc o οποίος παρουσιάζεται ως «προπονητής της αποπλάνησης» να παραδίδει μαθήματα σε άνδρες που συμμετέχουν στο φαλλοκρατικό σεμινάριο της εταιρείας του «Real Social Dynamics (RSD)», η οποία δημιουργήθηκε το 2002. Μάλιστα, ο ίδιος περιγράφει την εταιρεία του ως «πρωτοπόρα στην παροχή συμβουλών αποπλάνησης».

Το πρωτότυπο βίντεο που ανέβηκε από την εταιρεία του Julien Blanc φέρει τον τίτλο: «Ενας λευκός άνδρας γ@@@@ ασιάτισσες γυναίκες στο Τόκιο». Στο βίντεο ο Julien εξηγεί στο κοινό του πώς να εκμεταλλευτούν τις πολιτιστικές διαφορές της Δύσης και της Ιαπωνίας με απώτερο σκοπό να κοιμηθούν με γιαπωνέζες.
«Αν είστε ένας λευκός άνδρας στο Τόκιο, τότε μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε» λέει στην αρχή της φαλλοκρατικής του διάλεξης ο «coach» και συμβουλέυει τους... μαθητές του να μην διστάζουν «να αρπάζουν από το μπράτσο τις κοπέλες» και «να βάζουν το κεφάλι τους ανάμεσα στα πόδια τους».
Σύμφωνα με τον Julien Blanc, όλα επιτρέπονται, διότι οι γιαπωνέζες δεν τολμούν να αντισταθούν. Μάλιστα, για να ελαφρύνει το κλίμα, ο Blanc φωνάζει «Πίκατσου, Πόκεμον ή Ταμαγκότσι» και το κοινό του γελά και τον χειροκροτεί.

«Στην αρχή, δεν ήξερα μέχρι σε ποιο σημείο μπορούσα να φτάσω, αλλά δύο ημέρες μετά, έκανα βόλτα στον δρόμο, μπορούσα να τις αρπάξω από το κεφάλι και να τις σπρώξω μπροστά από το π@@λί μου, φωνάζοντας "Πίκατσου" και φορώντας ένα μπλουζάκι με τον Πίκατσου, αυτό ήταν γελοίο! Το ίδιο ισχύει και (όταν πλησίαζα) μια ομάδα, τις άρπαζα μία προς μία, δεν έχω υπάρξει ποτέ ξανά τόσο χαρούμενος» λέει με περισσό θράσος ο Blanc στους... μαθητές του στους οποίους εξήγησε ότι η φράση «κλειδί» για να οδηγήσουν μια γυναίκα στο δωμάτιό τους και να κάνουν μαζί της σεξ είναι το « love hotel».

Μάλιστα, ο Blanc διακρίνεται στο βίντεο εκτός από το να «διδάσκει» και σε πλήρη δράση στα κλαμπ και τους δρόμους του Τόκιο. Παράλληλα,διακρίνεται κι ένας νεαρός πιάνει κοπέλες και να τις προκαλεί να μιμηθούν την κίνηση του στοματικού έρωτα. Μετά μιλάει στο αυτί μιας άλλης και να την αγκαλιάζει στον λαιμό, με εκείνη να προσπαθεί να τον απωθήσει. Οι σκηνές που προβάλλονται στο βίντεο δείχνουν ξεκάθαρες σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Ετσι, έπειτα από αυτό το βίντεο, ξεπήδησε μια παγκόσμια κινητοποίηση εναντίον του Ελβετού «προπονητή της αποπλάνησης» με σκοπό το τέλος της λειτουργίας της «επιχείρησης» του Blanc. Mάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία της γαλλικής έκδοσης της Huffington Post, από την Κυριακή μέχρι και τη Δευτέρα, αναρτήθηκαν περισσότερα από 7.700 tweets με το hashtag #TakeDownJulienBlanc, σε Ιαπωνία, ΗΠΑ, Γαλλία και άλλες χώρες.

Σάλος για τον Ελβετό που κάνει φροντιστήριο για το πώς να ρίξεις στο κρεβάτι μια Γιαπωνέζα [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Εμείς ως κοινωνία, κυρίως του διαδικτύου, έχουμε την ευθύνη να αστυνομεύουμε τους εαυτούς μας και τι λόγο θα επιτρέπουμε (να εκφέρουμε), ωστόσο είναι ένα δίκοπο μαχαίρι. Μπορούν να βλάψουν οι λέξεις; Ναι, ιδίως όταν διδάσκουν το πώς να εκμεταλλευόμαστε, παρενοχλούμε και να κακοποιούμε γυναίκες, όπως κάνει ο @RSDJuline (σ.σ. ο λογαριασμός του Julien Blanc στο Twitter). #takedaownjulienblanc (ρίξτε τον Ζουλιάν Μπλαν) γράφουν οι Anonymous

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της κινητοποίησης σε πρώτη φάση, στόχος είναι να πέσουν οι σελίδες του Julien Blanc σε Twitter, Facebook, Instagram, Google+ και YouTube και να διαγραφούν τα βίντεό του.
Πάντως, όπως αναφέρει η γαλλική Huffington Post, μέχρι στιγμής κανένας λογαριασμός του δεν έχει κλείσει από τις αντίστοιχες αμερικανικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του διαδικτύου. Για τον λόγο αυτό ζητείται από τους χρήστες εκτός από το hastag, ζητείται από τους χρήστες να υπογράψουν ηλεκτρονικά την ακύρωση ενός ακόμη σεμιναρίου του Blanc, που έχει προγραμματιστεί για τις 6 Νοεμβρίου σε ξενοδοχείο της Μελβούρνης. Η συγκέντρωση υπογραφών γίνεται στο change.org.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ