Φλέβα χρυσού το δρομολόγιο Αθήνα-Ντουμπάι για την Emirates - iefimerida.gr

Φλέβα χρυσού το δρομολόγιο Αθήνα-Ντουμπάι για την Emirates

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

(93.050 από Αθήνα και 91.037 από τα Εμιράτα)Ρεκόρ επιβατών τον Αύγουστο έκανε η αεροπορική εταιρεία Emirates και η γραμμή Αθήνα-Ντουμπάι αποδείχθηκε το 2014... χρυσωρυχείο. Ενδεικτικό είναι πως οι επιβάτες ξεπέρασαν τους 184.000 στο διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου , ενώ τον Αύγουστο η γραμμή Αθήνα-Ντουμπάι κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση επιβατών -49,8%- από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της ελληνικής πρωτεύουσας.

Ενδεικτικό της ζήτησης για ταξίδια από την Ελλάδα προς το Ντουμπάι το καλοκαίρι ήταν το γεγονός ότι η Emirates έστειλε στην Αθήνα για μόνιμη καθημερινή «απασχόληση» ένα από τα μεγαλύτερα αεροπλάνα της (Boeing 777-300). Ωστόσο, όταν η ζήτηση αυξήθηκε κι άλλο, προστέθηκε και δεύτερη καθημερινή πτήση από Αθήνα για το διάστημα 1 Αυγούστου-25 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ