Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς των τελευταίων ημερών σήμερα είναι μια ωραία μέρα! Πολύ καιρό τώρα σάς μιλώ για τον Δία, ο οποίος ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Σήμερα, λοιπόν, ίσως έχετε μια σημαντική ένδειξη αυτής της εύνοιας, η οποία σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμη μπορεί να προωθηθεί μια σχέση ή μια συνεργασία σας, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 14 Απριλίου. Ωστόσο, η μεθαυριανή Πανσέληνος, επηρεάζει τα οικονομικά σας θέματα.

Ταύρος

Εσείς οι Ταύροι σήμερα έχετε ένα άγχος για τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και τα σχόλια που κάνουν. Παρόλο που βρίσκεστε σε μια δυναμική περίοδο, προσέχετε τον τρόπο που κινείστε, τα λόγια και τις πράξεις σας. Θέματα σχέσεων και συνεργασιών εξακολουθούν να σας απασχολούν. Η μεθαυριανή Πανσέληνος επηρεάζει την ψυχολογική σας διάθεση και τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-5 Μαΐου. Προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε με πράγματα που δεν θέλετε να έρθουν στο προσκήνιο, αν και αυτή η Πανσέληνος ενδεχομένως να φωτίσει αυτά τα ζητήματα. Καθώς έχετε μεγάλη δύναμη και ενέργεια, προσπαθείτε να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας, τα οποία όμως είναι ιδιαίτερα ριψοκίνδυνα, θα μπορούσα να πω.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους σήμερα είναι μια μέρα αρκετά καλή, δίνοντας σας την δυνατότητα να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Βέβαια, η μεθαυριανή Πανσέληνος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κρυφές υποθέσεις ή ένα άγχος που έχει σχέση με την δουλειά σας ή με την υγεία σας. Εσείς οι Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου να θυμάστε ότι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας πηγαίνουν αρκετά καλά, ενώ γενικότερα έχετε την βοήθεια που χρειάζεται, ώστε οι κινήσεις και οι συζητήσεις σας να προωθήσουν θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ασχοληθείτε με την υγεία σας. Για κάποιους συγγενείς ή φίλους σας ίσως μάθετε κάποια πράγματα, τα οποία θα σας στεναχωρήσουν.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι μπορείτε σήμερα να ρυθμίσετε ένα επαγγελματικό σας θέμα, αν και, γενικά, μπαίνετε σε μια περίοδο έντασης. Η μεθαυριανή Πανσέληνος επηρεάζει γενικότερα τις σχέσεις σας με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλό θα ήταν να μην αναμίξετε φιλικά σας πρόσωπα με τους αγαπημένους σας. Γενικότερα, ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας φορτίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ειδικά για σας τους Καρκίνους που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο.

Λέων

Η Πανσέληνος «αγγίζει» πάντα εσάς τους Λέοντες, αφού πάντα συμμετέχει ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος. Η μεθαυριανή Πανσέληνο επηρεάζει την πολύ σημαντική για σας επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή, φέρνοντας στην επιφάνεια κάποια θέματα, τα οποία σας απασχολούν. Σήμερα, οι Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου μπορείτε να προωθήσετε κατά τον καλύτερο τρόπο θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, με σπουδές, με νομικές υποθέσεις, αλλά και συμβόλαια ή συμφωνίες. Για πολύ καιρό θα ασχολείστε με θέματα της εργασίας ή και της υγείας σας, αν και οι πρώτες μέρες του Νοεμβρίου θα είναι πολύ καλύτερες από ό,τι τα μέσα του μήνα.

Παρθένος

Τα οικονομικά είναι αυτά που απασχολούν σήμερα εσάς που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, ενώ η μεθαυριανή Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια κάποια θέματα που σας ικανοποιούν, θα μπορούσα να πω. Έχετε ένα δίλημμα ανάμεσα σε ταξίδια ή μικρές μετακινήσεις, αλλά και μεταξύ συναντήσεων ή επαφών με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά. Γενικά βρίσκεστε σε ένα δίλημμα, παρά το γεγονός ότι η Πανσέληνος αυτή δεν είναι κακή ως προς το ζώδιό σας. Αποφύγετε να είστε εριστικοί, ειδικά με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Φροντίστε τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς των τελευταίων ημερών, με την Σελήνη σήμερα απέναντί σας, οι καταστάσεις είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Προσπαθήστε να έρθετε κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Βέβαια, για σας που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο οι εντάσεις, τα κρυολογήματα, τα μικροατυχήματα δεν λείπουν. Ακόμη, γενικά, σας απασχολούν θέματα του σπιτιού και της οικογένειας (μετακινήσεις, μετακομίσεις). Η μεθαυριανή Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά σας θέματα.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η σημερινή μέρα προσφέρεται, για να προωθήσετε θέματα της εργασίας ή της υγείας σας. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται ότι μπαίνει σε μια νέα πορεία αυτόν τον καιρό. Όμως, η μεθαυριανή Πανσέληνος επηρεάζει άμεσα εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις -5-6 Νοεμβρίου, φέρνοντας στην επιφάνεια τους προβληματισμούς που ίσως έχετε σε σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Τοξότης

Σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα για σας τους Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου! Η σημερινή μάλιστα ημέρα θα είναι μια ένδειξη για το τι σας περιμένει από το καλοκαίρι και μετά. Τότε, θα είναι μια εξαιρετική και πολύ σημαντική περίοδος για σας! Τώρα όμως περιορίστε τα έξοδά σας. Έχετε κάποια άγχη αυτόν τον καιρό, ενώ θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας. Μια μυστική επαφή ή μια μυστική σχέση ίσως έρθει στο προσκήνιο. Λάβετε τα μέτρα σας.

Αιγόκερως

Ένα οικογενειακό θέμα μπορεί σήμερα να επιλυθεί πολύ εύκολα. Η μεθαυριανή Πανσέληνος δεν είναι αρνητική για σας τους Αιγόκερους, έστω και αν σας γεμίζει διλήμματα. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όμως, γενικότερα αυτόν τον μήνα, θα πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας, ιδιαίτερα αν είναι υπερβολικές.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα για σας τους Υδροχόους, ώστε να δείτε φίλους, να οργανώσετε θέματα που έχουν σχέση με την καθημερινή σας ζωή, να συζητήσετε με τον σύντροφό σας αλλά και να αποδεχθείτε προσκλήσεις. Όμως, η μεθαυριανή Πανσέληνος μπορεί να φορτίζει εσάς που έχετε γεννηθεί προς το τέλος Ιανουαρίου. Υπάρχουν κάποια διλήμματα σε σχέση με την επαγγελματική αλλά και την κοινωνική σας ζωή, τα οποία είναι σημαντικά, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 1-3 Φεβρουαρίου. Εσείς οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα.

Ιχθείς

Εσείς οι Ιχθύες ρυθμίστε σήμερα ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο έχει άμεση σχέση με την εργασία σας. Η μεθαυριανή Πανσέληνος δεν είναι δυσαρμονική ως προς το ζώδιό σας, αντίθετα, σας φέρνει πιο κοντά σε φίλους και σε ανθρώπους που σας αγαπούν. Οι νομικές, διαδικαστικές σας υποθέσεις έρχονται τώρα σε πρώτο πλάνο.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ