Ο «Λύκος της Γουόλ Στριτ» σε νέα έκδοση: Οργια και ναρκωτικά σε επενδυτική τράπεζα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο «Λύκος της Γουόλ Στριτ» σε νέα έκδοση: Οργια και ναρκωτικά σε επενδυτική τράπεζα [εικόνες]

Ο «Λύκος της Γουόλ Στριτ» σε νέα έκδοση: Οργια και ναρκωτικά σε επενδυτική τράπε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Ο «Λύκος της Γουόλ Στριτ» σε νέα έκδοση: Οργια και ναρκωτικά σε επενδυτική τράπεζα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο «Λύκος της Γουόλ Στριτ» σε νέα έκδοση: Οργια και ναρκωτικά σε επενδυτική τράπεζα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο «Λύκος της Γουόλ Στριτ» σε νέα έκδοση: Οργια και ναρκωτικά σε επενδυτική τράπεζα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο «Λύκος της Γουόλ Στριτ» σε νέα έκδοση: Οργια και ναρκωτικά σε επενδυτική τράπεζα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Από τη ζωή, στον κινηματογράφο και από εκεί... πίσω στην πραγματικότητα. Ο έκλυτος βίος του Τζόρνταν Μπέλφορτ, του ανθρώπου που έκανε άνω-κάτω τη Γουόλ Στριτ όχι μόνο με τις απάτες του, αλλά και τα όργια και τα ναρκωτικά φαίνεται πως βρήκε μιμητές, στην επενδυτική τράπεζα Jefferies.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η πρώην σύζυγος στελέχους της τράπεζας, η οποία έκανε αποκαλύψεις για όργια και πάρτι με ατελείωτα ναρκωτικά, στη δικαστική διαμάχη για το διαζύγιό της.

Οι κατηγορίες της ανάγκασαν την Jefferies να υποβάλει τα στελέχη της σε τεστ ναρκωτικών, κάτι που γνωστοποίησε και στους πελάτες της με ενημερωτικό που τους έστειλε. Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο γενικός διευθυντής της Jefferies, Σέιτζ Κέλι, κατηγορήθηκε από τη σύζυγό του Κριστίνα για καταχρήσεις με «αλκοόλ, κοκαΐνη, ηρωίνη, ecstasy και παραισθησιογόνων μανιταριών» μεταξύ άλλων. Οπως ισχυρίστηκε η ίδια, στην αγωγή διαζυγίου, κάποια φορά ο σύζυγός της μέθυσε τόσο πολύ σε ένα από τα πάρτι που κάνει για το τμήμα του στην εταιρεία, που άρχισε να κάνει παντού την ανάγκη του, ενώ πρόσθεσε ότι αρκετοί πελάτες και εργαζόμενοι της εταιρείας έκαναν χρήση ναρκωτικών με το σύζυγό της.



Οι απίστευτες καταγγελίες της όμως δεν σταματούν εκεί, αφού το σκάνδαλο περιλαμβάνει και όργια. Σε μία τέτοια νύχτα ακολασίας, σύμφωνα με την Κριστίνα, ο σύζυγός της έκανε σεξ με τη σύντροφο ενός πελάτη του, του Μαρκ Μπιρ, και η ίδια ήρθε σε επαφή με τον τελευταίο.



Ο Σέιτζ Κέλι αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ενώ ο Μπαρκ Μπιρ δήλωσε ότι το περιστατικό που περιέγραψε η έξαλλη σύζυγος ποτέ δεν συνέβη. Αλλοι εργαζόμενοι στη Jefferies απάντησαν ότι ποτέ δεν έκαναν χρήση ναρκωτικών με τον γενικό διευθυντή.



Ακόμη κι έτσι, οι ισχυρισμοί της Κριστίνα Κέλι προκάλεσαν αίσθηση στον οικονομικό κόσμο, και όχι μόνο, κυρίως γιατί επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους για το συγκεκριμένο τομέα, θυμίζοντας τις ακολασίες του «Λύκου της Γουόλ Στριτ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κατηγορίες της Κέλι έγιναν σε μία δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο αλλά και την κηδεμονία των παιδιών τους, με τον τραπεζίτη να την «κρατά» ήδη στο χέρι με ένα βίντεο στο οποίο η ίδια κάνει χρήση κοκαΐνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ