Στον ρυθμό του Μαραθωνίου η Αθήνα -Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο - iefimerida.gr

Στον ρυθμό του Μαραθωνίου η Αθήνα -Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο

Στο ρυθμό του Μαραθωνίου η Αθήνα -Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το σαββατοκύριακο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Σαββατοκύριακο οι δρόμοι της Αθήνας θα αδειάσουν από τα αυτοκίνητα και θα γεμίσουν δρομείς, αλλά και θεατές, που θα ζήσουν από κοντά τη «γιορτή» του 32ου Μαραθωνίου.

Για τη διεξαγωγή του αγώνα θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το μεσημέρι του Σαββάτου έως την Κυριακή, στη μαραθώνια διαδρομή, αλλά και στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Οι ρυθμίσεις θα ισχύουν την Κυριακή από τις 06:00 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 17:30 σε όλο το μήκος των αγωνιστικών διαδρομών. Εξαίρεση αποτελεί η Βασ. Κωνσταντίνου, όπου η απαγόρευση της κυκλοφορίας καθ’ όλο το μήκος της θα ισχύσει από τις 15:00 του Σαββάτου 8/11 έως την Κυριακή 9/11 στις 19:00.

Επίσης, λόγω της διεξαγωγής του Μαραθωνίου δεν θα γίνει η προγραμματισμένη για τις 11:00 την Κυριακή 9/11 παρέλαση της Προεδρικής Φρουράς στον Αγνωστο Στρατιώτη. Τέλος, το Σάββατο 8/11 από τις 17:00 μέχρι και την Κυριακή 9/11 στις 19:00, στη Λ. Βασιλίσσης Ολγας δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και η παραμονή λεωφορείων, καθώς και στη Βασ. Κωνσταντίνου δεν θα είναι δυνατή η προσέγγιση στο Παναθηναϊκό Στάδιο από το ανοδικό ρεύμα (προς «Χίλτον»).

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ