Πέντε εργάτες κέρδισαν 4 εκατ. ευρώ στο τζακ ποτ του Λόττο, αλλά επέστρεψαν κανονικά στις δουλειές τους - iefimerida.gr

Πέντε εργάτες κέρδισαν 4 εκατ. ευρώ στο τζακ ποτ του Λόττο, αλλά επέστρεψαν κανονικά στις δουλειές τους

Πέντε εργάτες κέρδισαν 4 εκ. ευρώ στο τζακ-ποτ του Λόττο όμως επέστρεψαν κανονικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αγγλία, μια παρέα πέντε ανδρών από το 2004 μέχρι και το περασμένο Σάββατο έπαιζε διαρκώς τα ίδια νούμερα στο Λόττο. Τελικά, η τύχη τούς χαμογέλασε, αφού το δελτίο τους ήταν το ένα από τρία κερδισμένα στο τζακ-ποτ άνω των 10 εκ. ευρώ.

Οι πέντε φίλοι εργάζονται στην ίδια εταιρεία για πάρα πολλά χρόνια και όπως εκμυστηρεύθηκε ένας εξ αυτών, δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν ότι είχαν σταθεί τόσο τυχεροί, κερδίζοντας σχεδόν 800,000 ευρώ ο καθένας.

«Η εταιρεία μας αυτή την περίοδο έχει λίγο προσωπικό, οπότε δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι δεν θα πάμε για δουλειά. Εργάζομαι εδώ τα τελευταία 26 χρόνια και δεν πέρασε στιγμή από το μυαλό μας να μην έρθουμε ξανά» τόνισε ο Γκάρι Σμιθ, ο μεγαλύτερος της παρέας.

Όσο για τα σχέδιά του, ο 53χρονος σχολίασε «Σίγουρα θα πουλήσω το Fiat Punto που έχω εδώ και έξι χρόνια και θα αγοράσω ένα Mini Cooper. Θα ξεχρεώσω τους φόρους μου και θα πάω διακοπές σε ένα εξωτικό μέρος».

Η παρέα πάντως από το Στάλιμπριτζ δεν είναι η μοναδική που κερδίζει το Λόττο και πηγαίνει για δουλειά. Το ίδιο συνέβη και νωρίτερα μέσα στη χρονιά με τον Ζόσεφ Γουίτινγκ, ο οποίος πήγε κανονικά στο γραφείο του αφού νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα. Όταν βέβαια συνειδητοποίησε ότι είχε στην κατοχή του περίπου 6 εκ. ευρώ, ανακοίνωσε στα αφεντικά του την παραίτησή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΟΤΤο τζακ-ποτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ