O Hugo Boss διαμαρτύρεται για τη λιτότητα στην Ευρώπη -Κανείς δεν μπορεί να αγοράσει τα ρούχα του! - iefimerida.gr

O Hugo Boss διαμαρτύρεται για τη λιτότητα στην Ευρώπη -Κανείς δεν μπορεί να αγοράσει τα ρούχα του!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και ο γερμανικός οίκος μόδας Hugo Boss αρχίζει να καταφέρεται εναντίον της επιβαλλόμενης λιτότητας στην Ευρώπη, καθώς βλέπει τις πωλήσεις των ρούχων του να μειώνονται δραματικά.
Όπως αναφέρει ο Guardian, ο διάσημος οίκος κατηγορεί ευθέως την οικονομική κρίση για τη δραστική μείωση των προβλεπόμενων κερδών του. Όπως σημειώνει, για το 2014 αναμένει αύξηση των πωλήσεων μόνο κατά 6-8%, ενώ τα κέρδη θα παρουσιάσουν μια ισχνή αύξηση της τάξης του 5-7%. Τα νούμερα είναι πολύ κάτω σε σχέση με αυτά που είχαν προβλέψει οι αναλυτές της εταιρείας.

Ο γενικός διευθυντής του οίκου, Κάους-Ντίτριχ Λαρς, σημειώνει πως οι αυξανόμενες προκλήσεις των μακροοικονομικών δεδομένων και η μείωση της βιομηχανικής παραγωγής στην Ευρώπη έχουν οδηγήσει σε αυτή την αρνητική εικόνα. Και συμπληρώνει: «Τις τελευταίες εβδομάδες οι επιχειρήσεις μας νιώθουν έντονα τα αποτελέσματα των μειωμένων αποτελεσμάτων στην ευρωπαϊκό τομέα και την πίεση που δεχόμαστε στην Ασία».

Η εταιρεία προσπαθεί να αντισταθμίσει τις απώλειες στην Ευρώπη με τις αυξανόμενες πωλήσεις στις ΗΠΑ και την Κίνα, αλλά και πάλι το ισοζύγιο είναι προβληματικό. Γι' αυτό και ουσιαστικά ο οίκος ανησυχεί για την κατάσταση στην Ευρώπη, βλέποντας τα προϊόντα του να μένουν στα ράφια απούλητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ