Στις δέκα καλύτερες εφαρμογές της Apple η δημιουργία Ελληνα προγραμματιστή για το Facebook [βίντεο] - iefimerida.gr

Στις δέκα καλύτερες εφαρμογές της Apple η δημιουργία Ελληνα προγραμματιστή για το Facebook [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πρώτη δεκάδα των καλύτερων εφαρμογών της κατέταξε η Apple τη δημιουργία ενός Ελληνα προγραμματιστή, η οποία δίνει, ουσιαστικά, τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν το δικό τους «ιδιωτικό» Facebook.
Η εφαρμογή «Togethera» που δημιούργησε ο Σωκράτης Παπαφλωράτος, ο οποίος ζει στο Λονδίνο, βρέθηκε ανάμεσα στις καλύτερες νέες εφαρμογές από 116 χώρες.

Ο εμπνευστής του «Togethera», μιλώντας, στον Alpha, τόνισε ότι η ιδέα γεννήθηκε από την ανάγκη του ίδιου να μοιράζεται εικόνες και βίντεο με την οικογένειά του ευκολα και γρήγορα χωρίς κινδύνους.

«Στο «Τοgethera» δεν υπάρχει κάποιο δημόσιο προφίλ, ούτε μηχανές αναζήτησης που μπορούν να πάρουν τη φωτογραφία σου και μην ξέρεις που θα καταλήξει. Απαντά στα προβλήματα ιδιωτικότητας του Facebook.» δήλωσε ο κ. Παπαφλωράτος.

Μάλιστα, για να προσκαλέσεις κάποιον θα πρέπει να γνωρίζει το τηλέφωνο και το email του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ