Ο Τσίπρας ζήτησε από τον Παπούλια σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για να βρουν ημερομηνία εθνικών εκλογών - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας ζήτησε από τον Παπούλια σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για να βρουν ημερομηνία εθνικών εκλογών

Τσίπρας σε Παπούλια: Μπορούμε να έχουμε στοιχειώδη συνεννόηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμεση σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για ορισμό ημερομηνίας εκλογών και παράλληλα διερεύνηση προθέσεων για εκλογή προέδρου Δημοκρατίας με συναίνεση από τη νέα βουλή ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι η Δημοκρατία δεν μπορεί να είναι απειλή και προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι δεν πρέπει να σύρει τη χώρα σε πολύμηνη προεκλογική περίοδο αφού δεν υπάρχουν οι 180 βουλευτικές ψήφοι για την εκλογή προέδρου.

«Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και πρέπει να συμβάλλουμε όλοι» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας «Εξέφρασα στον κ. Παπούλια την ανησυχία μου για τους κινδύνους που εγκυμονούν οι επιλογές της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού».

Στον διάλογο που είχαν οι δύο άνδρες μπροστά στους δημοσιογράφους και τις κάμερες είπαν:

Αλέξης Τσίπρας: Πήρα την πρωτοβουλία για τη συνάντηση καθώς βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία πρέπει να περάσουμε ένα μήνυμα. Η Δημοκρατία δεν είναι κίνδυνος. Μπορούμε να έχουμε στοιχειώδη συνεννόηση για να προχωρήσουμε συντεταγμένα και ομαλά ώστε ο λαός να κρίνει ποιο μονοπάτι θα μας οδηγήσει στην έξοδο.

Κάρολος Παπούλιας: Επιβάλλεται ένα ελάχιστο συνεννόησης από τις πολιτικές δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν τα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ