Η Ολγα Κεφαλογιάννη τραγουδάει το Happy Birthday στη μικρότερη αδελφή της Χριστίνα [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Ολγα Κεφαλογιάννη τραγουδάει το Happy Birthday στη μικρότερη αδελφή της Χριστίνα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To δέσιμο της οικογένειας Κεφαλογιάννη είναι γνωστό. Ετσι, παρά τις πολλές της υποχρεώσεις ως υπουργού Τουρισμού, η Ολγα Κεφαλογιάννη δεν θα μπορούσε να λείπει από τα γενέθλια της αδελφής της Χριστίνας.

Μαζί με την έτερη αδελφή της, Δανάη, η Ολγα Κεφαλογιάννη τραγούδησαν στην Χριστίνα το Happy Birthday, απ' όπου και το στιγμιότυπο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook η υπουργός.

«Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις ευχές σας!!! Έκλεισα τα 38 με χαρούμενες ευχές των παιδιών μου και αγαπημένες στιγμές με τις αδελφές μου Όλγα και Δανάη!», έγραψε η εορτάζουσα.

ΔανάηΗ Ολγα είναι η μεγαλύτερη από τις τρεις αδελφές και ακολουθούν η Χριστίνα, η οποία σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ και είναι παντρεμένη με τον πολιτικό μηχανικό Χρήστο Κακλαμάνη, και η η μικρότερη κόρη της οικογένειας, .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ