Η Σοφία Λόρεν απαντά γιατί κοίταζε στο στήθος της Τζέιν Μάνσφιλντ: Φοβόμουν ότι θα εκραγεί και θα πέσει στο πιάτο μου [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σοφία Λόρεν απαντά γιατί κοίταζε στο στήθος της Τζέιν Μάνσφιλντ: Φοβόμουν ότι θα εκραγεί και θα πέσει στο πιάτο μου [εικόνες]

Η Σοφία Λόρεν απαντά γιατί κοίταζε στο στήθος της Τζέιν Μάνσφιλντ: Φοβόμουν ότι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tη δική της ζουμερή εξήγησε έδωσε η απόλυτη ντίβα, Σοφία Λόρεν, για την θρυλική φωτογραφία με την ίδια να κοιτάει με τρόμο το μπούστο της σεξοβόμβας Τζέιν Μάνσφιλντ.Ηταν το 1957 όταν οι δύο ηθοποιοί και σύμβολα του σεξ της εποχής βρέθηκαν μαζί σε ένα πάρτι στο ξενοδοχείο Μπέβερλι Χιλς. Κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και ο φακός του φωτογράφου απαθανάτισε ένα μυθικό, πλέον, σκηνικό.
Πολλοί είχαν δώσει την εξήγηση πως η Ιταλίδα Λόρεν αντιμετώπιζε με δέος το πλούσιο μπούστο της Τζέιν Μάνσφιλντ, ωστόσο, 57 χρόνια μετά η ίδια η ντίβα δίνει τη δική της ξεκαρδιστική απάντηση.

«Κοιτάξτε τη φωτογραφία. Που είναι το βλέμμα μου» είπε στον δημοσιογράφο του Entertainment Weekly για να συνεχίσει «Κοιτάζω τις ρώγες της γιατί φοβάμαι πως θα πέσουν μέσα στο πιάτο μου! Στο πρόσωπό μου μπορεί κανείς να δει το φόβο! Φοβάμαι πως τα πάντα στο φόρεμά της θα εκραγούν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ