Ανοιχτά καταστήματα με ΜΑΤ και εντάσεις [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Ανοιχτά καταστήματα με ΜΑΤ και εντάσεις [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυριακάτικη βόλτα στα καταστήματα είχε εντάσεις και έγινε υπό το βλέμμα των αστυνομικών, ενώ δεν έλειψαν και τα επεισόδια.

Τα καταστήματα την Κυριακή ήταν ανοιχτά, στο πλαίσιο της ενδιάμεσης περιόδου των εκπτώσεων. Την ίδια ώρα όμως οι εργαζόμενοι είχαν οργανώσει συγκεντρώσεις, καθώς διαμαρτύρονται για την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων.

Ενταση προκλήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν οι συγκεντρωμένοι υπάλληλοι εμπόδισαν τους καταναλωτές να μπουν σε κατάστημα. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς δεν δίστασαν να πιαστούν στα χέρια με κάποιον που επέμενε να περάσει. Σύμφωνα με το thestival, ομάδα διαδηλωτών απέκλεισε την είσοδο του καταστήματος και όταν κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν, ακολούθησε ένταση και στο τέλος κάποιοι συγκεντρωμένοι χειροδίκησαν ενάντια του καταναλωτή. Αμέσως μετά επενέβησαν τα ΜΑΤ.

Πιο ήρεμη ήταν η κατάσταση στην Αθήνα, όπου όμως και πάλι υπήρχαν ΜΑΤ μπροστά από την είσοδο πολυκαταστήματος, έξω από το οποίο είχε προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας το ΠΑΜΕ.

Ανοιχτά καταστήματα με ΜΑΤ και εντάσεις [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0



Ανοιχτά καταστήματα με ΜΑΤ και εντάσεις [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ανοιχτά καταστήματα με ΜΑΤ και εντάσεις [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ