Και ο Κουβέλης στο προεδρικό μέγαρο -Συνάντηση με τον Παπούλια - iefimerida.gr

Και ο Κουβέλης στο προεδρικό μέγαρο -Συνάντηση με τον Παπούλια

Και ο Κουβέλης στο προεδρικό μέγαρο -Συνάντηση με τον Παπούλια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επαφών... συνέχεια θα έχει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη.

Ο κ. Κουβέλης έχει ήδη ταχθεί υπέρ της σύγκλισης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών με αντικείμενο το θέμα του χρέους και αυτός είναι ένας από τους λόγους που θα περάσει την πόρτα του προεδρικού μεγάρου.

Οπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία, «Οι αντιθέσεις και οι διαφορές είναι δεδομένες. Είναι αναγκαίο στοιχείο μάλιστα στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου και της λειτουργίας του πολιτεύματος. Αλλά από κει και πέρα – το επαναλαμβάνω - ο ελάχιστος κοινός τόπος πρέπει να υπάρξει. Τόσο σήμερα όσο και αύριο.

Θα έλεγα και κάτι άλλο, απευθυνόμενος στις άλλες πολιτικές δυνάμεις: κρατήστε τις διαφορές σας. Ας κρατήσουμε όλοι τις αντιθέσεις μας. Ας αντιπαρατεθούμε στην ουσία των προβλημάτων. Η χώρα δεν χρειάζεται τεχνητές πολώσεις, που απομακρύνουν την πολιτική από την αντιμετώπιση των ουσιαστικών προβλημάτων του τόπου».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ