Τα ζώδια της Κυριακής 2 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 2 Νοεμβρίου

Τα ζώδια της Κυριακής 2 Νοεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Την Παρασκευή εσείς οι Κριοί μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Το Σαββατοκύριακο, όμως, έχετε πολλά και σημαντικά πράγματα να κάνετε! Πρώτον, να συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, δεύτερον να προωθήσετε ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας θέμα, το οποίο είναι σημαντικό και μπορεί να σας βοηθήσει σε πάρα πολλά πράγματα. Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο γενικότερα, έστω και με κάποιες εντάσεις. Βεβαίως, για εσάς τους Κριούς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, όσο περνούν οι μέρες, μπορεί να υπάρξουν εκρηκτικά γεγονότα. Προσέχετε.

Ταύρος

Παρά το γεγονός ότι η έκλειψη Ηλίου επηρέασε πολύ τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αυτό το τριήμερο θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα καλό για σας τους Ταύρους, αφού κάποια πράγματα μπαίνουν σε τάξη. Στον εργασιακό σας χώρο θα έχετε κάποια είδηση. Γενικά, μπορείτε τώρα να προωθήσετε τα σχέδιά σας, ειδικά οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο. Εσείς, θα δείτε να πετυχαίνουν οι επιδιώξεις σας σε πολλά και σημαντικά πράγματα, είτε αυτά είναι σπουδές, νομικές υποθέσεις και πνευματικές εργασίες, είτε ακόμη και γενικότερα στις σχέσεις σας, οι οποίες παίρνουν μια νέα τροπή. Μια είδηση σε θέματα υγείας ή εργασίας προωθείται. Ωστόσο, εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας ίσως έχετε πολλές υποχρεώσεις, οι οποίες σας φορτίζουν και σας κουράζουν.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η Παρασκευή είναι πολύ ωραία ημέρα, για να προωθήσετε τα νομικά, διαδικαστικά σας θέματα, αλλά και σχέδιά σας για ταξίδια στο εξωτερικό και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Το Σαββατοκύριακο θα μπορούσατε να ρυθμίσετε τόσο οικογενειακές όσο και προσωπικές σας υποθέσεις, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Τώρα δίνετε έναν αγώνα για τα οικονομικά σας, στον οποίο θα σας βοηθήσουν και οι φίλοι σας. Κάποια θέματα εργασίας έρχονται τώρα στο προσκήνιο από τα οποία ουσιαστικά θα βοηθηθείτε.

Καρκίνος

Αυτό είναι ένα ξεχωριστό τριήμερο για εσάς τους Καρκίνους, στην διάρκεια του οποίου μπορείτε να προωθήσετε συναισθηματικά θέματα, αλλά και, γενικότερα, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Όμως, γενικότερα αυτή είναι μια περίοδος γεμάτη παγίδες, καθώς ο Άρης, ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας, μπορεί να δημιουργήσει προστριβές με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προσέχετε. Ένα οικογενειακό, αλλά και ένα οικονομικό σας θέμα ευνοούνται τώρα. Προσπαθήστε να διευθετήσετε θέματα του οικονομικού σας τομέα, ίσως τώρα βρείτε σημαντικές λύσεις.

Λέων

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο λειτουργεί σαν να έχετε προσωπική Πανσέληνο εσείς οι Λέοντες. Ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αν και κάποια οικογενειακά σας ζητήματα εξακολουθούν να σας απασχολούν, θα βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Ένα θέμα εργασίας ή υγείας, το οποίο γίνεται ιδιαίτερα πιεστικό αυτόν τον καιρό, θα μπορούσε στην διάρκεια του τριημέρου να αποδώσει, αρκεί βέβαια να προσέχετε τα θέματα που μπορεί να προκύψουν αργότερα, και να σας προκαλέσουν κάποια προβλήματα. Αξιοποιήστε λοιπόν αυτές τις μέρες, οι οποίες υπόσχονται όντως πολλά.

Παρθένος

Για εσάς που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου ευνοούνται ιδιαίτερα οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε κάνει σωστές επιλογές, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Οι Παρθένοι του δεύτερου και του τρίτου δεκαημέρου, βλέπετε σιγά σιγά ανθρώπους να σας βοηθούν και γενικά έρχεστε πιο κοντά στην επίτευξη των σχεδίων σας. Μια συνάντηση, μια μετακίνηση, ένα μικρό ή ένα μεγαλύτερο ταξίδι θα μπορούσαν να είναι αρκετά σημαντικά για σας τώρα. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Μια συζήτηση, σε σχέση με ένα οικονομικό σας θέμα, ενδεχομένως να πάρει την τροπή που εσείς θέλετε. Γενικότερα, η επιτυχία των σχεδίων σας βρίσκεται στα δικά σας χέρια.

Ζυγός

Αυτό είναι ένα πολύ καλό τριήμερο για εσάς τους Ζυγούς, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί στην αρχή και στο τέλος του ζωδίου σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο θα έχετε επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ για σας του τρίτου δεκαημέρου τα πράγματα φαίνονται ιδιαίτερα καλά, αφού οι φίλοι σας σας βοηθούν και θα έχετε σημαντικές επαφές αλλά και ταξίδια. Όμως, οι Ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου, όσο περνούν οι μέρες, αρχής γενομένης από τώρα, θα πρέπει να περιορίσετε κάπως τις πιέσεις που ίσως δέχεστε σε θέματα σχετικά με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, και γενικότερα από τις οικογενειακές σας καταστάσεις. Πολλοί από σας αυτή την περίοδο θα έχετε αρκετές σημαντικές συζητήσεις και μετακινήσεις. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, με τον Άρη να είναι, κατά κάποιο τρόπο, «απειλητικός» για σας.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς, ειδικά του Οκτωβρίου, αυτό είναι ένα πολύ καλό τριήμερο, το οποίο βοηθά τα οικονομικά αλλά και τα προσωπικά σας θέματα. Μια μυστική συνάντηση θα μπορούσε τώρα να αποδώσει. Θα πρέπει βέβαια να προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, αλλά και στις μετακινήσεις σας. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε, και προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Γενικότερα, σε όλη την διάρκεια του Νοεμβρίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Τοξότης

Τοξότες μου, αυτή η εποχή είναι πολύ καλή για να κάνετε ταξίδια, για να έχετε επαφές και για να κάνετε σημαντικές συμφωνίες! Οι μυστικές επαφές τώρα ευνοούνται. Τα οικονομικά σας θέματα αυτή τη στιγμή τρέχουν, όμως θα υπάρξουν κάποια έξοδα.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική φάση! Η συναισθηματική σας ζωή, μέσα από φίλους, ή η κοινωνική σας ζωή δείχνει να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εσείς μάλιστα οι Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ειδικά, θα μπορούσα να πω ότι, στηρίζεστε σε δυνατούς φίλους. Βέβαια, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιανουαρίου (γύρω στις 3-6) βρίσκεστε σε μια ευνοϊκή περίοδο. Αργότερα όμως, μέσα στον Νοέμβριο, θα πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις που γίνονται και αφορούν οικογενειακά ας θέματα ή θέματα της ακίνητης περιουσίας σας. Γενικά, εκείνο το διάστημα, θα βρεθείτε σε μια εκνευριστική περίοδο.

Υδροχόος

Για εσάς τους Υδροχόους, το τριήμερο αυτό η κοινωνική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, ενώ ευνοούνται τα ταξίδια, οι σπουδές και οι νομικές σας υποθέσεις. Οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα πρέπει γενικά να είστε προσεκτικοί. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας δημιουργούν ένα παρασκήνιο, το οποίο κινείται πυρετωδώς αυτή την εποχή!

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή περίοδος, με ένα όνειρό σας να γίνεται πραγματικότητα! Θα πρέπει όμως να προσέχετε την υγεία σας όπως και την υγεία των δικών σας ανθρώπων. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν κάποια θέματα οικογενειακής φύσης.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ