Ο Αβραμόπουλος επισκέφθηκε τον Ερντογάν στο «παλάτι» του - iefimerida.gr

Ο Αβραμόπουλος επισκέφθηκε τον Ερντογάν στο «παλάτι» του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ατυπη συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε ο Ελληνας Επίτροπος για θέματα Μετανάστευσης και Ιθαγένειας και πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, στη νέα προεδρική κατοικία στην ανατολική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας επισκέφθηκε την Κωνσταντινούπολη καθ' οδόν προς τις Βρυξέλλες, όπου θα αναλάβει τα νέα καθήκοντά του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από τα παλιά, όταν ο κ. Αβραμόπουλος ήταν δήμαρχος Αθηναίων και ο κ. Ερντογάν δήμαρχος Κωνσταντινούπολής.

Νωρίτερα, ο κ. Αβραμόπουλος είχε συνάντηση με το Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο. Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ευχήθηκε στον κ. Αβραμόπουλο κάθε επιτυχία στη νέα αποστολή του και σημείωσε το ενδιαφέρον με το οποίο ο «Έλληνας πολιτικός αντιμετώπιζε πάντα τα ζητήματα του Οικουμενικού Πατριαρχείου».

Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης ο γραμματέας της Συνόδου, ενώ τον κ. Αβραμόπουλο συνόδευε ο συνεργάτης του Αριστείδης Καλογερόπουλος.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε εικόνες από το «παλάτι» του Ερντογάν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ