Νεράιδες, πριγκίπισσες και αλεπούδες στο Λευκό Οίκο -Γέμισε μασκαρεμένους [εικόνες] - iefimerida.gr

Νεράιδες, πριγκίπισσες και αλεπούδες στο Λευκό Οίκο -Γέμισε μασκαρεμένους [εικόνες]

Νεράιδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επίσκεψη στο Λευκό Οίκο επιβάλλει συνήθως επίσημο ένδυμα, αλλά την Παρασκευή έγινε η εξαίρεση για δεκάδες άτομα που βρέθηκαν εκεί. Πριγκίπισσες, νεράιδες και αλεπούδες συνάντησαν τον Μπαράκ Ομπάμα και την πρώτη κυρία, με αφορμή το Χάλοουιν.

Αν και δεν ήταν μασκαρεμένος, ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε χαλαρά ντυμένος, όπως πρόσταζε η περίσταση και υποδέχθηκε τους μασκαρεμένους φορώντας τζιν, λευκό πουκάμισο και μαύρο πουλόβερ. Η σύζυγός του από την άλλη φορούσε δερμάτινο σακάκι, λευκό ζιβάγκο και μαύρο παντελόνι. Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα μοίρασαν γλυκά, όπως είναι το έθιμο για τις απόκριες στις ΗΠΑ.

Ο Ομπάμα χάιδεψε στο κεφάλι μια «πορτοκαλί αλεπού» που συνοδευόταν από τον πατέρα του και εντυπωσιάστηκε από μια «μοβ πριγκίπισσα» που κρατούσε μια πολύ μεγάλη τσάντα για ψώνια. «Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη τσάντα» είπε αστειευόμενος ο Αμερικανός πρόεδρος συμμετέχοντας στο εορταστικό σκηνικό.

Οι λιχουδιές βεβαίως της Πρώτης Κυρίας ήταν στο πνεύμα της μεγάλης πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει σχετικά με την υγιεινή διατροφή κυρίως των παιδιών. Μαύρη γλυκόριζα, ζελέ από πορτοκάλι και μανταρίνι, φασόλια, καλαμπόκι και μπισκότα βουτύρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ