Η ζωή της Μπόνι, πόρνης και μητέρας τριών παιδιών, στη Δανία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ζωή της Μπόνι, πόρνης και μητέρας τριών παιδιών, στη Δανία [εικόνες]

Η ζωή της Μπόνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ονομάζεται Bonnie Cleo Andersen. Εχει τρία παιδιά ηλικίας 16, 15 και 6 ετών. Εργάζεται ως ανεξάρτητη πόρνη, νόμιμα, σε ένα μικρό σπίτι στα ανατολικά της Δανίας.


Η φωτογράφος Marie Hald ήθελε να κάνει ένα φωτορεπορτάζ για το θέμα της πορνείας επειδή το επάγγελμα είναι νόμιμο στη Δανία. Ηθελε όμως να βρει μια γυναίκα που δεν ήταν το στερεότυπο της πόρνης αλλά μια κανονική γυναίκα με οικογένεια που ζούσε μια ¨κανονική» ζωή. Και έτσι βρήκε την 39χρονη Μπόνι.

Η ζωή της Μπόνι, πόρνης και μητέρας τριών παιδιών, στη Δανία [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Την ανακάλυψε σε ένα σάιτ και πήρε επαφή μαζί της. Πήγε να την επισκεφθεί στο πορνείο όπου εργαζόταν και συζήτησαν εκεί επί ώρες. «Οση ώρα συζητούσαμε έμπαιναν πελάτες. Με άφηνε μόνη μου να τρώω σοκολάτες και να περιμένω ακούγοντας τους θορύβους της ¨δουλειάς» της. Ηταν μια σκληρή αρχή» δηλώνει η φωτογράφος στην Huffingtonpost.

Η ζωή της Μπόνι, πόρνης και μητέρας τριών παιδιών, στη Δανία [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ακολούθησε την Μπόνι στην καθημερινότητά της και ανακάλυψε λεπτομέρειες από την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή. Ανακάλυψε για παράδειγμα ότι ο μικρός γιός της πιστεύει ότι η μαμά του είναι καθαρίστρια ενώ τα δύο μεγαλύτερα παιδιά ξέρουν τη δουλειά της μαμάς τους και συχνά πέφτουν θύματα Bulling για το θέμα αυτό στο σχολείο, αφού τα άλλα παιδιά τα ρωτούν πόσο κοστίζει η μητέρα τους.

Η ζωή της Μπόνι, πόρνης και μητέρας τριών παιδιών, στη Δανία [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ο πρωταρχικός στόχος της Μπόνι είναι τα παιδιά της και όχι η δουλειά, να είναι καλή μητέρα. Με τον φακό της η Hald συνέλαβε τους πολλαπλούς ρόλους της Μπόνι σε μια μέρα –μητέρα, φίλη, πόρνη, άνθρωπος. Οι εικόνες που τράβηξε, ωμές αλλά και όμορφες ταυτόχρονα, δείχνουν μια ζωή φτιαγμένη με πόνο και αγάπη.
«Θέλω οι άνθρωποι να δουν έναν κόσμο που δεν είναι ανοιχτός, συνήθως. Προσπάθησα να δείξω τη ζωή της Μπόνι όσο πιο ειλικρινά μπορούσα και όσο πιο ωμή ήταν πραγματικά.

Η ζωή της Μπόνι, πόρνης και μητέρας τριών παιδιών, στη Δανία [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η ζωή της Μπόνι, πόρνης και μητέρας τριών παιδιών, στη Δανία [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Η Μπόνι είναι πόρνη από την ηλικία των 18 ετών. Η πρώτη της φορά που έβγαλε χρήματα από το σεξ ήταν σε ένα μικρό πορνείο μιας μικρής πόλης. Είχε πάει εκεί με μια φίλη της. Ντράπηκε για το σώμα της στην αρχή αλλά η χρηματική ανάγκη τις έκανε και τις δύο να μείνουν.
Όταν η Μπόνι είναι στη δουλειά την αποκαλούν Πατρίτσια. Είναι ένας τρόπος να ξεχωρίσει τον εαυτό της από τη δουλειά.

Η ζωή της Μπόνι, πόρνης και μητέρας τριών παιδιών, στη Δανία [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Ελπίζει ότι τα παιδιά της θα έχουν μια καλύτερη ζωή από τη δική της. Το πορνείο της είναι ένα μικρό σπίτι σε ένα μικρό χωριό που ονομάζεται Sealand και όπου δουλεύει από τις 9 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα. Όταν το ωράριό της τελειώνει παίρνει τα παιδιά της από το σχολείο και επιστρέφει στο σπίτι και στην πραγματική ζωή σε ένα άλλο κοντινό χωριό.

Η ζωή της Μπόνι, πόρνης και μητέρας τριών παιδιών, στη Δανία [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Η ζωή της Μπόνι, πόρνης και μητέρας τριών παιδιών, στη Δανία [εικόνες] | iefimerida.gr 7


Η Μπόνι έχει κακές αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία. Οι γονείς της την μεγάλωσαν στα μπαρ αντί να την στέλνουν στο σχολείο. Όταν ήταν σε μικρή ηλικία ο πατέρας της πήγε φυλακή για φόνο.

Η ζωή της Μπόνι, πόρνης και μητέρας τριών παιδιών, στη Δανία [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Η ζωή της Μπόνι, πόρνης και μητέρας τριών παιδιών, στη Δανία [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Η ζωή της Μπόνι, πόρνης και μητέρας τριών παιδιών, στη Δανία [εικόνες] | iefimerida.gr 10
Η ζωή της Μπόνι, πόρνης και μητέρας τριών παιδιών, στη Δανία [εικόνες] | iefimerida.gr 11


H Μπόνι ελπίζει ότι τα δικά της παιδιά δεν θα μπουν στην βιομηχανία του σεξ. Αλλά αν τελικά μπουν, ελπίζει ότι δεν περάσουν τόσο πολλές δυσκολίες όσο εκείνη.

Η ζωή της Μπόνι, πόρνης και μητέρας τριών παιδιών, στη Δανία [εικόνες] | iefimerida.gr 12
Η ζωή της Μπόνι, πόρνης και μητέρας τριών παιδιών, στη Δανία [εικόνες] | iefimerida.gr 13
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ