Παγκόσμιο σοκ από την 26χρονη κτηνοβάτη και παιδόφιλη - iefimerida.gr

Παγκόσμιο σοκ από την 26χρονη κτηνοβάτη και παιδόφιλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο μια γυναίκα «τέρας» στην Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ, η οποία διέπραξε ένα σεξουαλικό έγκλημα που δεν το χωράει ανθρώπινος νούς. Η 26χρονη Αντζελίνα Λόντις αφού πρώτα παρενόχλησε σεξουαλικά ένα 3χρονο αγοράκι, δεν αρκέστηκε σε αυτό και αποφάσισε να δοκιμάσει το ίδιο με ένα... σκύλο.

Το αποτρόπαιο γεγονός, έγινε γνωστό όταν η αστυνομία, έλαβε στα χέρια της φωτογραφίες και βίντεο από τις «ανώμαλες περιπτύξεις» της 26xρονης. Ωστόσο, όλα ξεκίνησαν όταν ένας συγγενής του πατέρα του τρίχρονου παιδιού ειδοποίησε τον ίδιο ότι έχει στα χέρια του τα ενοχοποιητικά τεκμήρια, χωρίς βέβαια να είναι ακόμα γνωστό πως ήρθαν στην κατοχή του.

Η 26χρονη ψυχοπαθής-κτηνοβάτης, συνελλήφθη και ομολόγησε ότι έκανε αυτά που έκανε, αλλά δικαιολογήθηκε ότι την ώρα αυτή, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν είχε συναίσθηση των πράξεών της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ