Ξαναστήνουν το «γιουσουρούμ» στη Θεσσαλονίκη -Σφοδρές αντιδράσεις από τους εμπόρους - iefimerida.gr

Ξαναστήνουν το «γιουσουρούμ» στη Θεσσαλονίκη -Σφοδρές αντιδράσεις από τους εμπόρους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκη θα συζητηθεί η λειτουργία της της υπαίθριας κυριακάτικης αγοράς, του λεγόμενου «γιουσουρούμ», στην οδό Νικηφόρου Ουρανού.


Η πρόταση του Δήμου Θεσσαλονίκης για τον κανονισμό λειτουργίας κυριακάτικης αγοράς θα κατατεθεί για έγκριση στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία θα λάβει την τελική απόφαση.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, εξέφρασε αντιρρήσεις: «Βλέπω μια εμμονή του Δήμου να ανοίξει το συγκεκριμένο γιουσουρούμ, την ώρα που 6.500 μαγαζιά στην πόλη δεν το θέλουν. Από τα καταστήματα αυτά ο Δήμος λαμβάνει τεράστια δημοτικά τέλη».
Ανάλογη είναι η τοποθέτηση και του γενικού γραμματέα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, Χρήστου Νικολόπουλου: «Την ώρα που τα καταστήματα έχουν γονατίσει από την οικονομική κρίση μια τέτοια απόφαση είναι πέρα και έξω από κάθε λογική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ