Με ελλείψεις απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Νεπτούνας - iefimerida.gr

Με ελλείψεις απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Νεπτούνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα επικίνδυνο ματς που κρύβει... παγίδες έχει να δώσει απόψε ο Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκα απέναντι στη Νεπτούνας στην Λιθουανία.


Η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς θέλει απόψε (20:00, ΝΕΡΙΤ) το 3Χ3 στον όμιλο, αλλά οι Λιθουανοί έδειξαν αρκετά ανταγωνιστικοί στο «σπίτι» τους νικώντας τον Ερυθρό Αστέρα την περασμένη εβδομάδα και θα παίξουν σε κατάμεστο γήπεδο, αφετέρου γιατί οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι και πάλι ελλιπείς. Στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Πρίντεζης και Παπαπέτρου, ο Ντάρντεν ταξίδεψε μεν με την αποστολή αλλά είναι ανέτοιμος και θα μείνει θεατής, ενώ ο Πέτγουεϊ είχε έναν σπασμό στη μέση που δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά δεν θα χρησιμοποιηθεί πολλή ώρα. Ο Τόμιτς, θέλοντας και μη, θα καταφύγει σε αλχημείες ξανά για να καλύψει τα κενά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ