Η εμφάνιση που αποκάλυψε τη φουσκωμένη κοιλιά της Ελένης Μενεγάκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η εμφάνιση που αποκάλυψε τη φουσκωμένη κοιλιά της Ελένης Μενεγάκη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλη μια εντυπωσιακή, αλλά και... αποκαλυπτική της εγκυμοσύνης της εμφάνιση έκανε η Ελένη Μενεγάκη την Πέμπτη στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει μια πολύ στενή φούστα, που, όπως είπε και η ίδια εισερχόμενη στο πλατό της εκπομπής, τη δυσκόλευε ακόμα και να περπατήσει, και ένα πουκάμισο κρουαζέ, από αυτά που προτιμούν οι έγκυες, το οποίο μάλιστα τόνιζε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μάλιστα, δεν ήταν μόνο η ενδυματολογική της επιλογή που «κάρφωσε» την εγκυμοσύνη, αλλά και κάποια στιγμιότυπα στην εκπομπή, και συγκεκριμένα στη στήλη μαγειρικής, όταν η Ελ. Μενεγάκη προσπάθησε να φωτογραφίσει τα πιάτα που είχε φτιάξει ο σεφ της εκπομπής, Vincenzo Zanni, με αποτέλεσμα να σηκώσει τα χέρια της και να φανεί ακόμα περισσότερο η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

όπως όλα μαρτυρούν πάνω της,Αν και η ίδια δεν το παραδέχεται, σε λίγους μήνες, θα φέρει στη ζωή τον καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ