Θεόδωρος Φορτσάκης: Μια μειοψηφία οδηγεί το Πανεπιστήμιο σε κατάρρευση - iefimerida.gr

Θεόδωρος Φορτσάκης: Μια μειοψηφία οδηγεί το Πανεπιστήμιο σε κατάρρευση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίπαλος με μια μειοψηφία που προκαλώντας έκτροπα οδηγεί το Πανεπιστήμιο Αθηνών σε κατάρρευση σημειώνει πως βρίσκεται ο πρύτανης Θεόδωρος Φορτσάκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε: «Είναι ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε πως τα έκτροπα που γίνονται μειώνουν την αξία του δημόσιου πανεπιστημίου και το οδηγούν στην κατάρρευση».
Ο κ. Φορτσάκης έκανε λόγο για παγιωμένη συνήθεια μιας μειοψηφίας που δεν έχει καμία σχέση με τη Σύγκλητο.

«Οι ελάχιστες μειοψηφίες κάποιων συνδικαλιστικών παρατάξεων δημιουργούν πρόβλημα και εμφανίζονται δημιουργώντας απειλητική ατμόσφαιρα», τόνισε, προσθέτοντας όμως πως αυτό τερματίστηκε. «Γυρνάμε σελίδα», υπογράμμισε.

Παράλληλα τόνισε πως η Σύγκλητος είναι ανοιχτή στον διάλογο, με γνώμονα, όμως, τον πολιτισμό και τον νόμο, έτσι ώστε να ακούσει τους φοιτητές.
Ανέφερε, δε, ότι η συνεδρίαση της Συγκλήτου θα επαναληφθεί το Σάββατο. «Θα κάνουμε τα πάντα για να λειτουργήσει το πανεπιστήμιο σωστά», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ