Δεν άντεξε ο σύζυγος της Αλεξίας Αλεξιάδου -Λύγισε στην κηδεία της [εικόνες] - iefimerida.gr

Δεν άντεξε ο σύζυγος της Αλεξίας Αλεξιάδου -Λύγισε στην κηδεία της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο νεκροταφείο της Νέας Ερυθραίας για να αποχαιρετήσουν την Αλεξία Αλεξιάδου, η οποία έφυγε ξαφνικά από ανακοπή στα 41 της χρόνια.
Εκτός από τη μητέρα της, Βέφα, τραγική φιγούρα ήταν και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Κιτσάκης, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντέξει τον πόνο και ξέσπαγε συνεχώς σε κλάματα.

Τον πόνο δεν μπόρεσαν να αντέξουν ούτε και οι κόρες της Αλεξίας, 17 και 10 ετών, καθώς δεν παραβρέθηκαν στην κηδεία.

Λίγες ώρες πριν το τελευταίο αντίο ο Βαγγέλης Κιτσάκης είχε αποχαιρετήσει με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook τη σύζυγό του.

«Εγώ και η οικογένειά μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμπαράστασή σας στην τρομερή αυτή συμφορά που μας βρήκε. Όμως εμείς την Αλεξία πάντα θα την έχουμε κοντά μας γιατί ήταν το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου. Τώρα θα μας προστατεύει από ψηλά εκεί στις γειτονιές των αγγέλων. Καλό ταξίδι γλυκιά μου γυναικά ......δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ και τα παιδιά σου θα τα βλέπεις να έχουν συνέχεια πρόοδο και να σου στέλνουν μόνο χαρές» έγραψε ο Βαγγέλης Κιτσάκης.

Φωτογραφίες ndpphoto

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ