Συναγερμός στην Τουρκία με επιστολές που περιείχαν ύποπτη σκόνη! - iefimerida.gr

Συναγερμός στην Τουρκία με επιστολές που περιείχαν ύποπτη σκόνη!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας και η Πρεσβεία της Νορβηγίας στην Άγκυρα τέθηκαν εκ νέου σήμερα σε κατάσταση συναγερμού, καθώς έλαβαν επιστολές που περιείχαν ύποπτη σκόνη.


Οι ειδικές ομάδες της διεύθυνσης Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων έσπευσαν στο Υουργείο και την πρεσβεία αυτή, όπου εστάλησαν επιστολές με ύποπτο περιεχόμενο, ανέφερε η "Afad" σε ένα Δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Το κτίριο της Νορβηγικής Πρεσβείας, που βρίσκεται στο κέντρο της τουρκικής πρωτεύουσας, στεγάζει επίσης τις πρεσβείες του Μεξικού και της Κροατίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα πολλά προξενεία, περιλαμβανομένων εκείνων της Γαλλίας και των ΗΠΑ, έλαβαν πανομοιότυπους φακέλους που περιείχαν μία κίτρινη σκόνη, η όποια – όπως έδειξαν οι εξετάσεις –, αποδείχθηκε ότι ήταν κιμωλία.

Το Υπουργείο Υγείας της Τουρκίας σύντομα απέκλεισε το ενδεχόμενο ύπαρξης τοξικών ουσιών όπως άνθρακας ή βακτήρια που προκαλούν αλλαντίαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ