Βοήθημα 586 ευρώ από τον Δήμο Αχαρνών στους πληγέντες από τις πλημμύρες - iefimerida.gr

Βοήθημα 586 ευρώ από τον Δήμο Αχαρνών στους πληγέντες από τις πλημμύρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αλλαγές στον προϋπολογισμό του Δήμου αναμένεται να προχωρήσει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο στον Δήμο Αχαρνών, ώστε να εξασφαλιστεί οικονομική ενίσχυση όσων επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.


Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αχαρνών προτίθεται να καταβάλει από δικό του κονδύλιο το βοήθημα των 586 ευρώ, ώστε να ανακουφίσει τους πληγέντες άμεσα και μέχρι να καταβληθεί το βοήθημα από την κεντρική διοίκηση. Συγχρόνως, ο Δήμος βρίσκεται σε επαφή με Έλληνες ευρωβουλευτές προκειμένου να διερευνήσει δυνατότητες χρηματοδότησης από ευρωπαϊκό ταμείο.

Συνολικά, στον δήμο υποβλήθηκαν 370 αιτήματα για καταστροφές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους και έχουν ήδη διενεργηθεί 50 αυτοψίες. Άστεγες έχουν μείνει 15 οικογένειες (κατά μέσο όρο τεσσάρων ατόμων) που φιλοξενούνται είτε με δαπάνη του Δήμου, είτε από τρίτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλημμύρες Δήμος Αχαρνών βοήθημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ