Η Nicki Minaj ημίγυμνη στην κουζίνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Nicki Minaj ημίγυμνη στην κουζίνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο κλιπ τής Nicki Minaj δημιούργησε σάλο από την πρώτη μέρα που προβλήθηκε. Προκλητικές πόζες, κοντινά πλάνα στα οπίσθιά της, twerk κ.ά. κόλπα, ό,τι υπήρχε το χρησιμοποίησε η προκλητική τραγουδίστρια.

Το βίντεό της Anaconda, με αυτά και με τούτα, ανέβηκε αμέσως στις πρώτες σειρές. Μιλώντας στο GQ, η ίδια δήλωσε: «Πιστεύω ότι στο βίντεο δείχνω τι κάνουν όλες οι κοπέλες. Στα κορίτσια αρέσει να βρίσκονται με άλλα κορίτσια. Οταν ήμασταν μικρές, μας άρεσε να κάνουνε πιτζάμα πάρτι και να χορεύουμε με τις φίλες μας».
Ωστόσο, στο κλιπ η Nicki Minaj αυτό που κάνει είναι να τρίβεται σε μια καρέκλα, να ανοίγει τα πόδια προκλητικά, να αγγίζει με σεξουαλικά υπονοούμενα τις χορεύτριες, να κάνει γυμναστική με στρινγκ και να διασκεδάζει με μια μπανάνα. Και αφού μιλάμε για μπανάνα, η Nicki Minaj διευκρινίζει: «Εντάξει, στην αρχή είμαι λίγο προκλητική με τη μπανάνα...».
Δεν είναι σίγουρο ότι οι κοπέλες κάνουν αυτά που κάνει η Nicki Minaj όταν βρίσκονται μεταξύ τους!
Ας σημειωθεί ότι το βίντεο έχουν δει 270 εκατομμύρια άτομα στο YouTube...

Θα την έλεγες σωσία της Κιμ Καρντάσιαν:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίντεο κλιπ προκλητική Nina Minaj
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ