Η συγκίνηση και το σοκ της Ελένης Μενεγάκη για το χαμό της Αλεξίας – Το μήνυμα που έστειλε στη Βέφα Αλεξιάδου [βίντεο] - iefimerida.gr

Η συγκίνηση και το σοκ της Ελένης Μενεγάκη για το χαμό της Αλεξίας – Το μήνυμα που έστειλε στη Βέφα Αλεξιάδου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τι να πω σε μια μάνα που χάνει το παιδί της... στην κυρία Βέφα μας» είπε η Ελένη Μενεγάκ που επί αρκετά λεπτά μιλούσε συγκινημένη κοιτώντας κατάματα τον φακό για την Αλεξία Αλεξιάδου που γνώρισε, για το ανελέητο χτύπημα που δέχθηκε η Βέφα Αλεξιάδου.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως προσπαθούσε να βρει τη στιγμή μέσα στην εκπομπή για να πει μέσα από την καρδιά της όσα ένιωσε για το χαμό της Αλεξίας και τη σκέψη της που είναι δίπλα στην Βέφα Αλεξιάδου. Αναφέρθηκε στη γνωριμία με τις δύο γυναίκες πριν από 20 χρόνια, τη σχέση τους, το σοκ που ένιωσε χθες μόλις άκουσε την είδηση που δεν ήθελε να πιστέψει και έστειλε στο τέλος ένα φιλί στην Βέφα Αλεξιάδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ