Ο Τιμ Κουκ της Apple αποκαλύπτεται: «Είμαι περήφανος που είμαι γκέι» - iefimerida.gr

Ο Τιμ Κουκ της Apple αποκαλύπτεται: «Είμαι περήφανος που είμαι γκέι»

Ο Τιμ Κουκ της Apple «βγήκε από την ντουλάπα»: Είμαι περήφανος που είμαι γκέι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποκάλυψη-βόμβα έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ, ο οποίος πρόσφατα παραδέχθηκε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Σε κείμενο που έστειλε στο περιοδικό BusinessWeek, ο Κουκ γράφει: «Αν και ποτέ δεν έχω αρνηθεί τη σεξουαλικότητά μου, δεν την έχω αναγνωρίσει δημοσίως μέχρι τώρα. Ετσι, επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: Είμαι υπερήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος, και θεωρώ ότι το να είμαι γκέι είναι από τα μεγαλύτερα δώρα που μου έδωσε ο Θεός. Το να είσαι γκέι μου έχει δώσει μια βαθύτερη κατανόηση του τι σημαίνει να είσαι στη μειοψηφία και να ζεις με τις προκλήσεις που οι άνθρωποι σε άλλες μειονοτικές ομάδες βιώνουν κάθε μέρα. Εχω περισσότερη κατανόηση, η οποία έχει οδηγήσει σε μια πιο πλούσια ζωή. Ήταν σκληρή και δυσάρεστη μερικές φορές, αλλά αυτό μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να είμαι ο εαυτός μου, να ακολουθήσω τη δική μου πορεία και να υψωθώ πάνω από τις αντιξοότητες και τη μισαλλοδοξία. Με έκανε "σκληρόπετσο", που είναι πολύ χρήσιμο για έναν διευθύνοντα σύμβουλο της Apple».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ