Δεν ήξερε μπάσκετ και με σπασμένο δάχτυλο κέρδισε 10.000 δολ. σε διαγωνισμό! [βίντεο] - iefimerida.gr

Δεν ήξερε μπάσκετ και με σπασμένο δάχτυλο κέρδισε 10.000 δολ. σε διαγωνισμό! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γκουστάβο Άνχελ Ταμάγιο είναι ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, μπάσκετ δεν ξέρει καθόλου και είχε και σπασμένο δάχτυλο στο αριστερό του χέρι.

Έπρεπε λοιπόν να βάλει καλάθια στο μπάσκετ από τέσσερις διαφορετικές θέσεις
Συγκεκριμένα, ο διαγωνιζόμενος έπρεπε να ευστοχήσει από τέσσερις διαφορετικές θέσεις (λέι-απ, βολή, τρίποντο, σουτ από το κέντρο) για να κερδίσει 10.000 δολάρια σε δίδακτρα στο Μπράιαν Κόλετζ.

Ο Ταμάγιο έκανε την πρώτη προσπάθεια, πετυχαίνοντας ένα άγαρμπο λέι-απ. Στη συνέχεια φάνηκε τυχερός καθώς η μπάλα του έκανε το χατήρι και κατέληξε στο καλάθι από την βολή. Σειρά είχε το τρίποντο, στο οποίο ευστόχησε, με το πλήθος να παραληρεί. Το απίστευτο συμβάν ολοκληρώθηκε με τον Ταμάγιο να πετυχαίνει καλάθι από το κέντρο με τη... βοήθεια του ταμπλό, με παίκτες, θεατές, διοργανωτές να γίνονται όλοι ένα κουβάρι!

Μετά την μεγάλη επιτυχία του δήλωσε "Εγώ το μόνο που ξέρω είναι να παίζω ποδόσφαιρο και είχα και ένα σπασμένο δάχτυλο. Ήταν ένα εκπληκτικό συναίσθημα αυτό που έζησα και κυρίως μαζί με τους φίλους μου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ