Ο Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε εξώφυλλο στην Αλβανία με τίτλο «Ο μονομάχος της σημαίας» [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε εξώφυλλο στην Αλβανία με τίτλο «Ο μονομάχος της σημαίας» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έκανε δήλωση... μετάνοιας αναφορικά με όσα έκανε και έγιναν στο επεισοδιακό παιχνίδι Σερβία – Αλβανία (υπερασπίστηκε με σθένος την σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» που περιελάμβανε και ελληνικά εδάφη), ωστόσο ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Άντι Λίλα έρχεται πάλι στο προσκήνιο.


Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ηπείρου έγινε εξώφυλλο σε κοσοβαρικό περιοδικό, υπό τον τίτλο: «Άντι Λίλα: Ο μονομάχος της σημαίας», με αφορμή το περιστατικό με τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» στο Βελιγράδι, στην αναμέτρηση με τη Σερβία. Συγκεκριμένα ο διεθνής Αλβανός άσος του ΠΑΣ Γιάννενα είναι εξώφυλλο στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "VIP KOSOVA", που κυκλοφορεί με τίτλο "Gladiatori i flamurit". Σε ελεύθερη απόδοση, δηλαδή, "Ο μονομάχος της σημαίας".

Ο Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε εξώφυλλο στην Αλβανία με τίτλο «Ο μονομάχος της σημαίας» [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ