Δημιουργείται νέα ομάδα ανεξάρτητων βουλευτών με το βλέμμα στο Ποτάμι - iefimerida.gr

Δημιουργείται νέα ομάδα ανεξάρτητων βουλευτών με το βλέμμα στο Ποτάμι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές Σπύρος Λυκούδης, Βασίλης Οικονόμου, Πέτρος Τατσόπουλος, Γρηγόρης Ψαριανός και Χρήστος Αηδόνης, μετά την ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή ζητώντας την άμεση προσαρμογή των αντικειμενικών αξιών στις σημερινές εμπορικές αξίες, φαίνεται πως κινούνται στην κατεύθυνση της δημιουργίας κοινοβουλευτικής ομάδας ανεξάρτητων βουλευτών της Κεντροαριστεράς.

Για να μπορέσουν όμως να δημιουργήσουν ΚΟ θα πρέπει να είναι δέκα στον αριθμό, γι' αυτό και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να προσεγγίσουν και άλλους ανεξάρτητους βουλευτές, όπως ο Μάρκος Μπόλαρης.

Βέβαια, αυτή η ομάδα των ανεξάρτητων βουλευτών της Κεντροαριστεράς βλέπει με καλό μάτι το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, οπότε μία προσέγγιση προς εκείνη την πλευρά δεν θα προκαλούσε έκπληξη. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις του Σπύρου Λυκούδη στον ΣΚΑΪ για το Ποτάμι, το οποίο χαρακτήρισε «συμπαθή πολιτικό χώρο» και πρόσθεσε: «Βρίσκεται σε μια προσπάθεια να βρει το στίγμα του, δεν πιστεύω ότι το έχει βρει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ