Ο Ομπράντοβιτς (ξανά)επιστρέφει στην Αθήνα ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Ο Ομπράντοβιτς (ξανά)επιστρέφει στην Αθήνα ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρυσι στην πρώτη του επιστροφή ως αντίπαλος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βίωσε μια ανεπανάληπτη βραδιά αποθέωσης στο ΟΑΚΑ. Απόψε γυρίζει ξανά, θα αποθεωθεί ξανά, αλλά ο Παναθηναϊκός... καίγεται για τη νίκη.


Για την 3η αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στο Μόναχο απο την Μπάγερν, ξέρει ότι στην έδρα του πρέπει να κερδίζει για να περάσει. Και αυτό πρέπει να κάνει και απόψε (21:30, Novasports2) απέναντι στην Φενέρ.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς σε αυτή την προσπάθεια είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει πλέον σε όλους τους παίκτες του πλην του Ντεμάρκους Νέλσον. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι πανέτοιμος για το φετινό του ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα, στη βραδιά που ο Δημήτρης Διαμαντίδης χρειάζεται μια ασίστ για να σπάσει το φράγμα των 1.000 στη διοργάνωση όπου είναι ήδη πρώτος της ιστορίας στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Στον αντίποδα, η Φενέρ έρχεται στο ΟΑΚΑ με 2/2, έχοντας νικήσει δύσκολα την Αρμάνι στην Πόλη και σχετικά εύκολα την Τουρόβ στην Πολωνία. Ο «Ζοτς», που πάντως είδε την ομάδα του στην αρχή της σεζόν να χάνει από την Καρσίγιακα στο Σούπερ Καπ και από την Γκαζιαντέπ στο πρωτάθλημα, δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ