Αυτές είναι οι τιμές των ακινήτων σε 48 περιοχές της Αθήνας [λίστα] - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι τιμές των ακινήτων σε 48 περιοχές της Αθήνας [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κατέγραψε τις τάσεις στην κτηματαγορά σε 48 περιοχές της Αθήνας και τις ελάχιστες, μέσες και μέγιστες τιμές στις οποίες πωλούνται τα ακίνητα.

Η έρευνα διεξήχθη από τους φοιτητές του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Φωτεινή Κυριαζοπούλου και Ιωάννη Τορνίδη υπό την επίβλεψη του Θεόδωρου Παναγιωτίδη (φωτό), επίκουρου καθηγητή στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Τα αποτελέσματα προέρχονται από την ανάλυση μικρών αγγελιών.

Οπως γράφει και το euro2day, συγκεντρώθηκαν συνολικά 31.871 παρατηρήσεις που αφορούν τα τετραγωνικά μέτρα (τ.μ.) και την προσφερόμενη τιμή πώλησης κατοικιών σε 48 περιοχές της Αθήνας από αγγελίες που δημοσιεύτηκαν στο spitogatos από τον Απρίλιο του 2014 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014.

Η λίστα με τιμές των ακινήτων σε 48 περιοχές της Αθήνας

 Αυτές είναι οι τιμές των ακινήτων σε 48 περιοχές της Αθήνας [λίστα] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ