ΝΒΑ με... άρωμα Ελλάδας -Σούπερ Παπανικολάου, θετικός και ο Αντετοκούνμπο [βίντεο] - iefimerida.gr

ΝΒΑ με... άρωμα Ελλάδας -Σούπερ Παπανικολάου, θετικός και ο Αντετοκούνμπο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστας Παπανικολάου φαίνεται οτι προσαρμόστηκε άμεσα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, βοηθώντας χθες με τα τέσσερα τρίποντά του να κερδίσουν οι Χιούστον Ρόκετς.

Στο δεύτερο ματς της καριέρας του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, ο Έλληνας άσος είχε εξαιρετική παρουσία. Ο «Παπ» ολοκλήρωσε τον αγώνα με 12 πόντους, με 4/6 τρίποντα (είχε 4/4 στην αρχή), 0/1 δίποντο, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και κανένα λάθος σε 22 λεπτά συμμετοχής! Συνέβαλε έτσι κι αυτός στο τρομερό 51,9% των Ρόκετς στα τρίποντα (14/27) βοηθώντας την ομάδα του να πάρει τη νίκη με 104-93 μέσα στην Γιούτα.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε πολύ καλό ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα, οι Μιλγουόκι Μπακς όμως απογοήτευσαν στο τέλος, καθώς αν και βρέθηκαν να προηγούνται ακόμη και με 24 πόντους, γνώρισαν την ήττα στην παράταση με 108-106 στη Σαρλότ από τους Χόρνετς. Ο Έλληνας άσος βρέθηκε στο παρκέ για 24 λεπτά και είχε 10 πόντους, με 2/5 δίποντα, 1/1 τρίποντο και 3/3 βολές, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και ένα εξαιρετικό μπλοκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ