Τα ζώδια της Πέμπτης 30 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 30 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 30 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Οι Κριοί που έχετε γεννηθεί γύρω στις 22-23 Μαρτίου θα πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις, αλλά και να προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, σας φέρνει κοντά σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά και τα κληρονομικά σας θέματα. Ίσως κάνετε κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10-13 Απριλίου να ξέρετε ότι ο Δίας από τον Λέοντα είναι αρωγός στα σχέδιά σας.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους των τελευταίων ημερών σήμερα, μέχρι το μεσημέρι, είναι μια πολύ καλή ημέρα, για να προωθήσετε τα σχέδιά σας που έχουν σχέση με ταξίδια, με σπουδές και με νομικές υποθέσεις. Πάνω από όλα όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-23 Απριλίου κάνετε τώρα σχέδια για ταξίδια, νομικά και διαδικαστικά θέματα, τα οποία μάλιστα θα αποδώσουν. Θυμηθείτε, τα πράγματα και οι καταστάσεις, για τα οποία ξεκινάτε τώρα κάποιες διαδικασίες, θα αποδώσουν από το επόμενο καλοκαίρι. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε και να κάνετε ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας υπάρχει μεγαλύτερη ευκαιρία για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Εσείς όμως οι Ταύροι των τελευταίων ημερών θα πρέπει να προσέχετε, καθώς αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες.

Δίδυμοι

Ενώ μέχρι το μεσημέρι εσάς τους Διδύμους σας απασχολούν οικονομικά θέματα, αργότερα θα ασχοληθείτε με νέα σημαντικά σχέδια, τα οποία θα αποδώσουν σε οικονομικό επίπεδο. Βέβαια, στον τομέα των οικονομικών σας έχετε να δώσετε μεγάλους αγώνες ακόμα. Στον τομέα της εργασίας σας ή και της υγείας σας θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Συζητήσεις, ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα υπάρχουν για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-9 Ιουνίου. Μάλιστα, οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Ιουνίου αποκλείεται να μην έχετε κάποιες συναντήσεις ή να μην προωθηθούν τώρα κάποια θέματά σας, τα οποία έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Ιουνίου μια σχέση ή μια συνεργασία σας θα μπορούσε τώρα να προωθηθεί.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι των πρώτων ημερών, όσοι συγκεκριμένα έχετε γεννηθεί 22-23 Ιουνίου, θα πρέπει να προσέχετε. Ο Άρης απέναντί σας δημιουργεί κρυολογήματα, μικροατυχήματα και εντάσεις. Οι γεννημένοι στο τέλος Ιουνίου βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση. Ασχοληθείτε γενικά με ένα σημαντικό οικονομικό σας θέμα. Προσπαθήστε να εδραιώσετε μια σχέση ή μια συνεργασία σας, η οποία είναι σημαντική για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 15 Ιουλίου.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες εξακολουθείτε να ασχολείστε με την οικογένειά σας ή με την ακίνητη περιουσία σας, η οποία είναι σημαντική και αυτό το διάστημα θα μπορούσε να αποδώσει. Στον χώρο της δουλειάς σας έχετε να κάνετε και πολλά και πολύ σημαντικά πράγματα. Στα θέματά σας που έχουν σχέση με τα οικονομικά, τα κληρονομικά ή τα φορολογικά σας υπάρχει εύνοια. Αυτόν τον καιρό φαίνεται ότι θα πάρετε χρήματα. Γενικά, μπορεί να έχετε την βοήθεια των φίλων σας. Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας μετά το μεσημέρι σάς φέρνει κοντά με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προσέχετε, όμως, γιατί αυτή η θέση της Σελήνης λειτουργεί σαν να έχετε προσωπική Πανσέληνο και ίσως δεν λείψει η ένταση.

Παρθένος

Οι Παρθένοι του Αυγούστου είστε ιδιαίτερα δραστηριοποιημένοι αυτή την περίοδο. Οι συναντήσεις και οι επαφές σας ευνοούνται. Κατά τις μετακινήσεις σας ή σε κάποιες φιλικές σας συναντήσεις ενδεχομένως να υπάρξουν άτομα που σας στηρίζουν, τόσο εσάς που είστε γεννημένοι τον Αύγουστο, όσο και εσάς που έχετε γεννηθεί προς το τέλος του ζωδίου σας. Δυνατοί φίλοι σας βοηθούν. Τα οικονομικά σας ευνοούνται. Προσέχετε μόνο τις λαθεμένες επιλογές που μπορεί να κάνετε.

Ζυγός

Τα οικογενειακά σας θέματα τρέχουν ειδικά αν ανήκετε στους Ζυγούς του Σεπτεμβρίου. Όμως, η νέα θέση της Σελήνης στον Υδροχόο, όπου θα κινείται και το διήμερο που ακολουθεί, σας φέρνει πιο κοντά στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές σας ευνοούνται ιδιαίτερα. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Οκτωβρίου θα έχετε μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα. Τα οικονομικά σας σας απασχολούν άμεσα. Εσείς οι Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η περίοδος αυτή έχει συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές. Στον μήνα που ακολουθεί θα έχετε ατελείωτες μετακινήσεις και πολλή δουλειά, η οποία θα σας φορτίζει και θα σας εκνευρίζει. Προσέχετε πώς χειρίζεστε τον λόγο και τον τρόπο που εκφράζεστε στα πρόσωπα του φιλικού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Μετά το μεσημέρι τα οικογενειακά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο.

Τοξότης

Πολλά έξοδα έχετε εσείς οι Τοξότες αυτή την περίοδο, ενώ ευνοούνται οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές σας. Μάλιστα, θα έχετε και μυστικές επαφές, ενώ ενδεχομένως να προχωρήσετε και σε κάποιες μυστικές συμφωνίες. Δεν αποκλείεται επίσης να έχετε αγωνία για ένα θέμα της εργασίας ή της υγείας σας. Οι φίλοι σας όμως είναι κοντά σας και σας στηρίζουν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη, η οποία μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, ευνοεί εσάς τους Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Θα κάνετε συζητήσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, ενώ δυνατοί φίλοι σας βοηθούν. Οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο, με τους φίλους να είναι κοντά σας και να σας στηρίζουν. Αργότερα ωστόσο θα προκύψουν κάποιες οικογενειακές καταστάσεις. Ρυθμίστε τώρα τα οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά σας θέματα, γιατί αργότερα μπορεί να μπλοκαριστούν για λίγο.

Υδροχόος

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και θα ευνοεί ιδιαίτερα τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις. Θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Φεβρουαρίου. Εσείς να περιμένετε ταξίδια, επαφές και συμφωνίες. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, αλλά, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Φεβρουαρίου, με πολλές υποχρεώσεις, που θα κρατήσουν ένα δίμηνο ακόμα. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να δημιουργούν ένα παρασκήνιο σε βάρος σας. Προσέχετε.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς του Φεβρουαρίου σήμερα είναι μια ευχάριστη και δυνατή μέρα, με συναντήσεις, με επαφές και με συμφωνίες, οι οποίες μάλιστα μπορεί να αποδώσουν και σε οικονομικό επίπεδο. Μετά το μεσημέρι, με τη Σελήνη να περνά στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο, ίσως θα πρέπει να μείνετε για λίγο μόνοι και να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ