Αντα Λιβιτσάνου: Από ηθοποιός, τραγουδίστρια και τώρα ζαχαροπλάστης [εικόνες] - iefimerida.gr

Αντα Λιβιτσάνου: Από ηθοποιός, τραγουδίστρια και τώρα ζαχαροπλάστης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έγινε γνωστή μέσα από τη μικρή οθόνη, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες σε σίριαλ και κινηματογραφικές παραγωγές, αλλά η πανέμορφη Άντα Λιβιτσάνου φαίνεται πως βρήκε τον δρόμο της.

Η γλυκιά ηθοποιός αποφάσισε να μπει ενεργά και στον επιχειρηματικό κόσμο κάνοντας πραγματικότητα το μεγάλο της όνειρο, ανοίγοντας ένα σούπερ ζαχαροπλαστείο στην Γλυφάδα. Με πολλή διάθεση, ρομαντική φαντασία και υπέροχα υλικά, η Άντα προσφέρει καθημερινά υπέροχα γλυκά στο «Αda's Little Kitchen».

Μάλιστα και η ίδια φτιάχνει λαχταριστά γλυκά και τα ποστάρει στο instagram και όπως είναι λογικό τρελαίνει τους διαδικτυακούς της φίλους!
Δεν είναι ένα συνηθισμένο ζαχαροπλαστείο, καθώς σε αυτό παρασκευάζονται γλυκά για όσους πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη.



Η Άντα Λιβιτσάνου επιμένει πως στο μικρό ζαχαροπλαστείο της δεν βάζει απλώς το όνομά της, αλλά ολόκληρο τον εαυτό της και απαντά η ίδια στο τηλέφωνο του καταστήματος.
«Στην κουζίνα είμαι μόνη μου, γιατί κανένας άλλος δεν θα με άντεχε. Όλα τα γλυκά τα φτιάχνω εγώ. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια και έχω δουλέψει πάρα πολύ. Το να μπεις σε παραγωγή είναι διαφορετικό. Το κάνω όμως με μεγάλη αγάπη και ακόμη περισσότερη ικανοποίηση. Γενικά η μαγειρική είναι πάθος για μένα, ειδικά τα γλυκά. Πάντα όλη μου η χαρά ήταν το γλυκό. Είναι η μαγεία, ο σύντροφός μας όταν δεν είμαστε καλά ή όταν θέλουμε να γιορτάσουμε κάτι» τόνισε στο Πρώτο Θέμα. Πώς όμως τα προλαβαίνει όλα και είναι πάντα συνεπής στην παράδοση των παραγγελιών; «Είναι ζήτημα οργάνωσης. Επειδή τα θέλω όλα φρέσκα, είμαι δύο φορές την ημέρα στο εργαστήριο για παραγωγή, πρωί και απόγευμα», τονίζει. Μάλιστα, αν τύχει και κάποιος περάσει την ώρα της δημιουργίας έξω από την κουζίνα της, είναι πολύ πιθανόν να την ακούσει να τραγουδάει: «Τραγουδάω Lady Gaga, Μαντόνα, οτιδήποτε. Αυτή την εποχή έχω κολλήσει με το "Wildest Moments" της Τζέσι Γουέαρ, τραγούδι δύο ετών».

Η γλυκιά στροφή στη ζωή της Άντας Λιβιτσάνου δεν συνέβη ξαφνικά.
Ηταν ένα ταξίδι που από παιδί ονειρευόταν να κάνει. Θυμάται πως όταν ήταν 12 ετών έφτιαξε το πρώτο της γλυκό, ένα κέικ με σοκολάτα και βανίλια. Από τότε, σε όποια κουζίνα κι αν βρισκόταν, έπαιζε με το αλεύρι και τη ζάχαρη και πειραματιζόταν με διάφορα υλικά ενώ η μαμά, η γιαγιά και οι θείες της την κυνηγούσαν γύρω από το τραπέζι, αφού συνήθιζε να τα κάνει όλα άνω κάτω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ