Εφαρμογή για εύκολο παρκάρισμα -Βρίσκει τον άδειο χώρο και ενημερώνει άμεσα τον οδηγό - iefimerida.gr

Εφαρμογή για εύκολο παρκάρισμα -Βρίσκει τον άδειο χώρο και ενημερώνει άμεσα τον οδηγό

Ήρθε το πρώτο App για εύκολο παρκάρισμα - Βρίσκει τον άδειο χώρο και ενημερώνει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λέγεται ParkRight και κάνει ντεμπούτο στο Λονδίνο. Είναι το νέο application που έρχεται να αλλάξει την καθημερινότητα των Άγγλων και να διευκολύνει τη ζωή χιλιάδων οδηγών που ψάχνουν χώρο για παρκάρισμα.

Το κεντρικό Λονδίνο δεν θα είναι πλέον μπελάς για τους οδηγούς, οι οποίοι ψάχνουν καθημερινά χώρο προκειμένου να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους. Το συμβούλιο του Γουεστμίνστερ ανακοίνωσε ότι τοποθέτησε περισσότερους από 3.000 αισθητήρες, οι οποίοι θα συνδέονται με το νέο app ParkRight και αυτό θα δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να ενημερώνονται για τις κενές θέσεις.

Έχει υπολογιστεί ότι περισσότεροι από 600.000 οδηγοί χρειάζονται καθημερινά περίπου 15 λεπτά κατά μέσο όρο προκειμένου να βρουν θέση για να παρκάρουν το όχημά τους. Τους επόμενους μήνες, μάλιστα, θα τοποθετηθούν ακόμη 7.000 αισθητήρες, οι οποίοι θα κάνουν ακόμη πιο εύκολο το έργο της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Λονδίνο κινητό application
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ