Τιμωρία σε διαιτητή της Πρέμιερ Λιγκ για μια... συναυλία! - iefimerida.gr

Τιμωρία σε διαιτητή της Πρέμιερ Λιγκ για μια... συναυλία!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σφύριζε το ματς Γουέστ Μπρομ-Κρίσταλ Πάλας για την Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο... βιαζόταν να επιστρέψει στην πόλη του για να ακούσει τον τραγουδιστή Εντ Σίραν!


Ο γνωστός διαιτητής του αγγλικού πρωταθλήματος για να προλάβει τη συναυλία ταξίδεψε με δικό του αυτοκίνητο, ώστε να επιστρέψει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο Νιούκαστλ. Έτσι, όμως, ο 39χρονος ρέφερι παραβίασε το πρωτόκολλο και ήταν αναπόφευκτη η ποινή του. Οι κανονισμοί της Αγγλικής Ομοσπονδίας είναι αυστηροί και για λόγους ασφαλείας και ακεραιότητας ο διαιτητής πρέπει να ταξιδεύει μαζί με τους βοηθούς του για το γήπεδο που έχουν οριστεί να διαιτητεύσουν κάποια αναμέτρηση.

Στη συνέχεια, ο Κλάτενμπεργκ, και ενώ βρισκόταν στο αμάξι του, μίλησε με τον προπονητή της Κρίσταλ Πάλας, Νιλ Γουόρνοκ. Όμως και αυτό απαγορεύεται, αφού το πρωτόκολλο αναφέρει πως ο διαιτητής μπορεί να μιλήσει με τους προπονητές μόνο αν οι βοηθοί του είναι παρόντες ή αν έχει πάρει την άδεια από τον παρατηρητή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ