Πόλεμος κατά της φοροδιαφυγής από 51 κράτη και την Ελλάδα -Θα ανταλλάσσουν αυτόματα χρηματοοικονομικές πληροφορίες - iefimerida.gr

Πόλεμος κατά της φοροδιαφυγής από 51 κράτη και την Ελλάδα -Θα ανταλλάσσουν αυτόματα χρηματοοικονομικές πληροφορίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης θα συμμετάσχει σήμερα στην 7η Συνεδρίαση του Παγκόσμιου Φόρουμ του ΟΟΣΑ για τη Διαφάνεια και την Ανταλλαγή Πληροφοριών, στο Βερολίνο.

Στο περιθώριο των εργασιών του Παγκόσμιου Φόρουμ, θα υπογραφεί το Παγκόσμιο Πρότυπο του ΟΟΣΑ για την Αυτόματη Ανταλλαγή Χρηματοοικονομικών Πληροφοριών, από τουλάχιστον 52 κράτη, με στόχο την αποτελεσματικότερη καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και φορολογικής απάτης και την ενίσχυση της διαφάνειας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πάντως, ο κ. Χαρδούβελης θα έχει πιο ενδιαφέρουσες συναντήσεις στο περιθώριο του Φόρουμ. Στις 6.30 το απόγευμα αναμένεται να συναντηθεί με τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Στο τετ α τετ αναμένεται να συζητηθούν η πορεία της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος από την τρόικα και το πλαίσιο προληπτικής στήριξης για την ελληνική οικονομία από τον Ιανούαριο του 2015.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ