Χειρουργήθηκε στον αστράγαλο ο Κιμ Γιονγκ Ουν και ο γιατρός τού απαγόρευσε και το κάπνισμα - iefimerida.gr

Χειρουργήθηκε στον αστράγαλο ο Κιμ Γιονγκ Ουν και ο γιατρός τού απαγόρευσε και το κάπνισμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κιμ Γιονγκ Ουν Τα αίτια της εξαφάνισης του από τη δημοσιότητα επί έξι εβδομάδες ήρθε να αποκαλύψει κατάσκοπος της Ν. Κορέας. Με στοιχεία που προέκυψαν από την εθνική υπηρεσία πληροφοριών της χώρας (NIS), ο ηγέτης της Βορείου Κορέας υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο για την αφαίρεση κύστης.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε για τελευταία φορά στις 3 Σεπτεμβρίου και χρειάστηκε να περάσουν περίπου έξι εβδομάδες για την επόμενη δημόσια εμφάνισή του. Σύμφωνα με τον Νοτιοκορεάτη πράκτορα, Ευρωπαίος γιατρός χειρούργησε τον ηγέτη της Βορείου Κορέας, δίνοντάς του μάλιστα εντολή να κόψει το κάπνισμα προκειμένου να μην επιβαρύνει άλλο την υγεία του.

Οι πληροφορίες πάντως που έδωσε στην υπηρεσία του και παρουσιάζονται από τον αγγλικό Τύπο δεν σταματούν εκεί αφού, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε, ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του είχε δώσει εντολή επέκτασης των φυλακών της χώρας, στις οποίες κρατούνται πλέον περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Β.Κορέα Ν.Κορέα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ