Στο νοσοκομείο φρουρούμενος παραμένει ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο φρουρούμενος παραμένει ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αστυνομική φρουρά παραμένει από χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, ο οποίος καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε πέντε μήνες για αδικήματα φορολογικής φύσεως.

Μετά την καταδικαστική απόφαση, ο κ. Χριστοδούλου οδηγήθηκε με κλούβα της Αστυνομίας στις Κεντρικές Φυλακές, όπου κατά τη διαδικασία εισαγωγής του, ανέφερε ότι αισθανόταν πόνους στον θώρακα.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοσκομείου Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις.

«Ο κ. Χριστοδούλου θα παραμείνει στο Νοσοκομείο για παρακολούθηση από γιατρούς, για τους λόγους που εκείνοι κρίνουν κι όταν κι εφόσον εγκριθεί η μετακίνηση του από το νοσοκομείο στις Φυλακές, θα ειδοποιηθούμε για να το πράξουμε», δήλωσε ο Λειτουργός Κεντρικών Φυλακών, Ανδρέας Πελαβάς.

Ο κ. Πελαβάς είπε πως η κράτηση του κ. Χριστοδούλου θα είναι στην κλειστή φυλακή επί του παρόντος και η μεταχείριση του θα είναι η ίδια όπως και των άλλων κρατουμένων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ