Τα ζώδια της Κυριακής 26 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 26 Οκτωβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί μπορείτε τώρα να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, οι οποίες φαίνεται πλέον να μπαίνουν σε νέα πορεία. Ο Δίας έχει περάσει στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας πλέον. Έτσι, οι Κριοί που έχετε γεννηθεί από τις 10 Απριλίου και μετά, μπορείτε να ελπίζετε πολλά για την συναισθηματική σας ζωή, για τις σχέσεις σας και γενικότερα για τα σημαντικά όνειρά σας. Τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας θέματα δείχνουν να αλλάζουν. Αλλιώς είναι οι καταστάσεις στα συναισθηματικά σας αυτή τη στιγμή και αλλιώς θα είναι μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Σκορπιό. Κινηθείτε πάνω σε ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό θέμα, το οποίο είναι αρκετά σημαντικό για σας. Η νέα πορεία του Άρη στον Αιγόκερω (ως τις 4 Δεκεμβρίου), δείχνει ατελείωτους αγώνες σε σχέση με την επαγγελματική σας ζωή. Εσείς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας, ας είστε προσεκτικοί, αφού είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις με πρόσωπα κύρους. Γενικότερα, προφυλαχθείτε από κρυολογήματα, μικροατυχήματα και αποφύγετε τις διαφωνίες με πρόσωπα κύρους.

Ταύρος

Για εσάς τους Ταύρους η έκλειψη αυτή είναι σημαντική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Όσο η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, θα βρίσκεται στον Σκορπιό, μπορεί να είστε εμπαθείς γενικότερα, μπορείτε όμως να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Η νέα θέση του Άρη στον Αιγόκερω σας ανανεώνει, σας κάνει δυναμικούς και έτοιμους να δρομολογήσετε μια νέα πορεία. Μπαίνετε τώρα σε μια νέα περίοδο, κατά την οποία νομικά, διαδικαστικά θέματα περνούν σε μια νέα φάση. Προσπαθήστε, λοιπόν, να επωφεληθείτε από αυτή την συγκυρία, η οποία μπορεί να σας οδηγήσει σε μια νέα πορεία. Στον χώρο της δουλειάς σας θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα αλλά και την δυνατότητα να προωθήσετε κάποια θέματα, τα οποία μέχρι τώρα δεν προωθούνταν. Δώστε, λοιπόν, τον καλύτερο εαυτό σας!

Δίδυμοι

Επιτέλους, Δίδυμοί μου, ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, επιστρέφει σε ορθή φορά! Οτιδήποτε έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή παίρνει τώρα μια νέα τροπή, ενώ στον επαγγελματικό σας χώρο υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι γοητεύονται από σας αλλά και σας βοηθούν. Η νέα θέση του Άρη στον Αιγόκερω σας θυμίζει ότι πρέπει να ασχοληθείτε με την υγεία σας αλλά και με ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας θέμα. Οι φίλοι σας μπορούν να σας βοηθήσουν πάνω σε αυτό. Βέβαια, ο τομέας της εργασίας σας ή της υγείας σας έχει να σας δώσει πολλά. Σε αυτούς τους δύο τομείς θα σημειωθούν μεγάλες βελτιώσεις.

Καρκίνος

Η νέα θέση του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Σκορπιό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας τους Καρκίνους που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο. Ένα σχέδιο σας πραγματοποιείται τώρα. Όμως, η νέα θέση του Άρη στον Αιγόκερω δημιουργεί ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προσέχετε πάρα πολύ, τον μήνα που ακολουθεί μπορεί να δημιουργηθούν νέα δεδομένα στη ζωή σας. Επίσης, ένας ρομαντικός έρωτας επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο. Τα ταξίδια στο εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα. Ένα οικογενειακό σας θέμα βρίσκει επιτέλους λύση.

Λέων

Αυτό το διάστημα εσείς οι Λέοντες θα είστε στην κυριολεξία «χωμένοι» μέσα στα θέματα της οικογένειάς σας. Οικογενειακές καταστάσεις, οικογενειακές γιορτές, αλλά και σημαντικά έξοδα για το σπίτι ή την οικογένειά σας μπορεί να προκύψουν αυτή την περίοδο. Μπορείτε ακόμη να προωθήσετε ένα θέμα ακίνητης περιουσίας. Η νέα θέση του Άρη στον Αιγόκερω βοηθά τα εργασιακά σας θέματα, αν και θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας. Η νέα θέση του Ερμή σας φέρνει κοντά σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Δίας, ο οποίος βρίσκεται πλέον στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα ευνοεί μέχρι το τέλος του χρόνου τους Λέοντες που έχετε γεννηθεί από τις 12 Αυγούστου περίπου και μετά. Προσπαθήστε, γενικότερα, να επωφεληθείτε.

Παρθένος

Παρθένοι μου, με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, να επιστρέφει επιτέλους σε ορθή φορά, οι παρεξηγήσεις, οι παρανοήσεις και τα λάθη παύουν πλέον να δημιουργούνται. Τώρα αρχίζει μια περίοδος με ατέλειωτες μετακινήσεις και συζητήσεις. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε εσείς που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο. Η νέα θέση του Άρη στον Αιγόκερω σας δίνει δύναμη και ζωντάνια, αποφύγετε όμως να είστε εριστικοί και να τα βάζετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Κυριακή ασχοληθείτε με την οικογένειά σας.

Ζυγός

Ο Ερμής αρχίζει επιτέλους να κινείται σε ορθή φορά στο ζώδιό σας, και φέρνει σε εσάς τους Ζυγούς συζητήσεις και επαφές, ενώ παράλληλα τελειώνουν οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις! Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Οκτωβρίου, θα έχετε κάποια σημαντικά γεγονότα. Η παρουσία της Αφροδίτης, του κυβερνήτη πλανήτης σας, στον Σκορπιό σάς φέρνει πιο κοντά σε ένα σημαντικό οικονομικό σας θέμα, το οποίο ίσως έχει άμεση σχέση με την δουλειά σας. Η νέα θέση του Άρη στον Αιγόκερω, η οποία δεν θα μπορούσα να πω ότι είναι ιδανική για σας, ιδίως αν είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο, είναι πιθανό να σας φέρει μετακομίσεις, μετακινήσεις και λάθη. Ίσως αυτόν τον καιρό, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο δηλαδή, να είστε υπερβολικοί στη συμπεριφορά σας. Αποφύγετε λοιπόν τις ρήξεις στις σχέσεις σας, κυρίως τον Νοέμβριο, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7-8 Οκτωβρίου. Τώρα θα αντιμετωπίσετε κάποια θέματα σε σχέση με την ακίνητη περιουσία σας ή την πατρική σας οικογένεια. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας προστατευθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς του Οκτωβρίου αυτή είναι μια ευχάριστη περίοδος, η οποία ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή, τα παιδιά, ακόμη και έναν έρωτα. Τώρα όμως ξεκινά μια «μάχη», θα μπορούσα να πω, την οποία θα δώσετε στην καθημερινή σας ζωή. Μπορεί να είστε επικριτικοί και γεμάτοι ένταση στις σχέσεις σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Συνεχίστε να μην δίνετε αφορμές για σχόλια.

Τοξότης

Τοξότες μου, την Κυριακή η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο. Μπορεί να έχετε άγχη με την καθημερινή σας ζωή, ουσιαστικά όμως τα πράγματα είναι καλύτερα. Βέβαια μπαίνετε σε έναν μήνα, κατά τον οποίο τα έξοδά σας θα είναι αρκετά, παρά το γεγονός ότι ο Δίας θα ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί από τις 12 Δεκεμβρίου και μετά. Θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας ή με την υγεία σας μπορεί να σας αγχώνουν, όμως ουσιαστικά έχετε σημαντικό αρωγό τον Δία! Βέβαια, είναι πιθανό να έχετε μια ανησυχία για κάποια νεαρά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Οι φίλοι πάντως είναι κοντά σας. Περιορίστε τα έξοδά σας.

Αιγόκερως

Για τους Αιγόκερους του Δεκεμβρίου αυτή είναι μια θαυμάσια εποχή, κατά την οποία ευνοούνται οι συναντήσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες που κάνετε. Με τον Άρη να κινείται στο δικό σας ζώδιο, η ερωτική και η σεξουαλική σας ζωή δείχνει να είναι πολύ δραστήρια! Θα πρέπει, βέβαια, να αποφεύγετε τις διενέξεις. Στον επαγγελματικό σας χώρο διορθώνεται μια ασάφεια που υπήρξε. Ένα οικονομικό σας θέμα δείχνει σιγά σιγά να καταλαγιάζει.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι θα έχετε τώρα μια ευχάριστη κοινωνική ζωή. Τόσο ο Ήλιος όσο και η Αφροδίτη κινούνται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και δείχνουν άνοδο στην επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή, αν και υπάρχει ένα άγχος και ένα παρασκήνιο, το οποίο θα κινείται πυρετωδώς. Το παρασκήνιο αυτό φέρνει μια κάποια αναστάτωση σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή με την ακίνητη περιουσία σας. Προσπαθήστε να είστε πιο κοντά σε κάποια πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σας. Προσέχετε την υγεία σας, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.

Ιχθείς

Μέσα σε αυτό το τριήμερο υπάρχει μια πολύ ευχάριστη νότα για σας τους Ιχθύς! Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά, ακόμη και ένα ταξίδι. που οργανώνετε (ίσως και στο εξωτερικό), μπορεί να σας βγουν σε καλό. Οι φίλοι είναι κοντά σας αυτό το διάστημα. Ένα οικονομικό σας θέμα φαίνεται πλέον να παίρνει μια νέα τροπή. Οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με πρόσωπα κύρους φαίνονται ευνοϊκά για εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ