Απόλυτη βασίλισσα στο clasico η Ρεάλ Μαδρίτης (3-1 τη Μπαρτσελόνα) [βίντεο] - iefimerida.gr

Απόλυτη βασίλισσα στο clasico η Ρεάλ Μαδρίτης (3-1 τη Μπαρτσελόνα) [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να προηγήθηκε με το εκπληκτικό γκολ του Νεϊμάρ (χόεψε όλη την άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης), αλλά η «βασίλισσα» ήταν εκείνη που στέφθηκε νικήτρια στο clasico της Ισπανίας.
Οι γηπεδούχοι δέχθηκαν ψυχρολουσία μόλις στο 4ο λεπτό όταν είδαν τους «μπλαουγκράνα» να οδηγούν την κούρσα με το γκολ του Νεϊμάρ, αλλά κατάφεραν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να εξαπολύσουν σφοδρή αντεπίθεση.

Ένα λάθος του Ζιράρ Πικέ (χρησιμοποίησε το χέρι του στην περιοχή στο 34') έδωσε την ευκαιρία στη Ρεάλ να ισοφαρίσει με εύστοχο πέναλτι του Ρονάλντο. Στο 50' η Ρεάλ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ο Πορτογάλος στόπερ, Πέπε, ήταν αυτός που με εξαιρετική κεφαλιά στο 2ο δοκάρι "εκτέλεσε" τον Κλαούντιο Μπράβο, κάνοντας το 2-1, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τόνι Κρόος από δεξιά. Το 3-1 έγραψε ο Μπενζεμά μετά από πάσα του Ρονάλντο στο 61ο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ