Νίκος Παππάς: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι... πλυντήριο, αλλά δεν θα γίνουμε σκαντζόχοιροι» - iefimerida.gr

Νίκος Παππάς: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι... πλυντήριο, αλλά δεν θα γίνουμε σκαντζόχοιροι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη διαβεβαίωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βάλει την υπογραφή του σε μνημόνιο ερήμην του λαού, προχωρά ο Νίκος Παππάς και μέσα από συνέντευξή του στη Realnews ξεκαθαρίζει ότι «ο Τσίπρας δεν είναι Σαμαράς».

«Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι φλερτάρουν με την ιδέα να ζητήσουν την υπογραφή μας σε μνημόνιο και να προσπαθήσουν εκ των υστέρων να μας φορτώσουν την αποτυχία τους. Καλά θα κάνουν να το ξεχάσουν», σημειώνει μεταξύ άλλων ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, για να καταλήξει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπογράψει ερήμην του λαού, όπως έκανε η ΝΔ».

Τέλος, ο κ. Παππάς ανοίγει τα «χαρτιά» του λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να συγκροτήσει ανοιχτά και πολυσυλλεκτικά ψηφοδέλτια, επιδιώκοντας αυτοδυναμία στη Βουλή, ενώ δεν παραλείπει να τονίσει πως «δεν είμαστε πλυντήριο, αλλά δεν θα γίνουμε σκαντζόχοιροι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ