ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς υποσχέθηκε δέσμευση της Ελλάδας -Καμία συναίνεση στο έγκλημα - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς υποσχέθηκε δέσμευση της Ελλάδας -Καμία συναίνεση στο έγκλημα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς υποσχέθηκε δέσμευση της Ελλάδας -Καμία συναίνεση στο έγκλημα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια σκληρή ανακοίνωση για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες, μετά από την Σύνοδο Κορυφής, η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ότι επιδίωξε να διατηρήσει τη δέσμευση της χώρας, ενώ με πολύ καθαρό τρόπο απαντά αρνητικά στη συναίνεση που ζήτησε ο πρωθυπουργός, υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε με συναίνεση στο έγκλημα.

Αναλυτικά η απάντηση της Κουμουνδούρου:

«Η Σύνοδος Κορυφής ήταν άλλη μια ευκαιρία για τον πρωθυπουργό ώστε να εγγυηθεί ότι η χώρα θα μείνει δεσμευμένη στους δανειστές. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, όσο κι αν ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να «διανθίσει» τη νέα μνημονιακή εποχή με αοριστολογίες που παραπέμπουν σε ένα νέο μνημόνιο με άλλο όνομα, αλλά τις ίδιες καταστροφικές δεσμεύσεις. Δεν μπορούν να ζητούν τη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχιση του εγκλήματος, επειδή οι ίδιοι δεν θέλουν και δεν μπορούν να διαπραγματευτούν την κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση και να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της χώρας».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ειδήσεις Αντώνης Σαμαράς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ