Θρήνος στον παγκόσμιο στίβο για το θάνατο 34χρονου πρωταθλητή - iefimerida.gr

Θρήνος στον παγκόσμιο στίβο για το θάνατο 34χρονου πρωταθλητή

Θρήνος στον παγκόσμιο στίβο για το θάνατο 34χρονου πρωταθλητή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 34χρονος πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής των 800 μέτρων Μπουλαενί Μουλαουτζί, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Νότια Αφρική, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζερ του Πιτ βαν Ζιλ.

Ο Μουλαουτζί ήταν ο σημαιοφόρος της ομάδας της Νότιας Αφρικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 όπου είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο και παγκόσμιος πρωταθλητής στα 800 μέτρα στο Βερολίνο το 2009, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα κατέρριψε το ατομικό του ρεκόρ με 1:42.86 στο Ριέτι.

Μετά το παγκόσμιο του 2009 δεν αγωνίστηκε σε άλλη μεγάλη διοργάνωση, ωστόσο συνέχισε να κάνει αγώνες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η τελευταία εμφάνιση του ήταν η τέταρτη θέση στα 800 μέτρα στο Diamond League της Νέας Υόρκης το 2013 ενώ μετά το τέλος της σεζόν αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ