Γιουνάιντεντ ή Σίτι; Πατέρας έβγαλε τις γηπεδικές πεποιθήσεις του γιου του σε δημοπρασία - iefimerida.gr

Γιουνάιντεντ ή Σίτι; Πατέρας έβγαλε τις γηπεδικές πεποιθήσεις του γιου του σε δημοπρασία

Γιουνάιντεντ ή Σίτι; Πατέρας έβγαλε τις γηπεδικές πεποιθήσεις του γιου του σε δη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γιουνάιτεντ ή Σίτι; Αυτό είναι το ερώτημα που διχάζει τους κατοίκους της βρετανικής πόλης Μάντσεστερ, αφού και οι δύο είναι μεγάλες ομάδες της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ και δεν γίνεται να υποστηρίζεις τη μία χωρίς να απαξιώνεις την άλλη. Ωστόσο ένας πατέρας αποφάσισε να επωφεληθεί έξυπνα από τον γηπεδικό φανατισμό, βγάζοντας σε δημοπρασία τις πεποιθήσεις του γιου του.

Ο Ιαν Τσάρτερς, πατέρας του μικρού Εντι, μιλώντας στο BBC, εξηγεί ότι θα αγοράσει στο παιδί του μία μπλούζα Γιουνάιτεντ ή Σίτι και θα τον πηγαίνει στους αγώνες καθώς μεγαλώνει, ανάλογα με το ποιος θα υποβάλλει την καλύτερη προσφορά.

Οσο για τα έσοδα της δημοπρασίας, θα τα δωρίσει στο Bliss, μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά πρόωρα και άρρωστα μωρά, αφού και ο ίδιος ο Εντι είχε γεννηθεί έξι εβδομάδες πρόωρα και πέρασε περίπου ένα μήνα στο νοσοκομείο να αναρρώσει μετά τη γέννηση.

Τι ομάδα είναι όμως ο πατέρας του Εντι; Ο ίδιος είναι οπαδός της Γουότφορντ, ωστόσο δεν τρέφει αυταπάτες για τη μοίρα του γιου του, αφού γεννήθηκε στο Μάντσεστερ.

Γιουνάιντεντ ή Σίτι; Πατέρας έβγαλε τις γηπεδικές πεποιθήσεις του γιου του σε δημοπρασία | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ