Το ΠΑΜΕ καλεί σε ανυπακοή τους οδηγούς - iefimerida.gr

Το ΠΑΜΕ καλεί σε ανυπακοή τους οδηγούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωσή της το γραφείο τύπου του ΠΑΜΕ ζητά από τους έλληνες οδηγούς να μην πληρώσουν διόδια σήμερα το απόγευμα στο εθνικό οδικό δίκτυο, ενώ προαναγγέλλει διαδηλώσεις στις 10 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Καλούμε τους εργαζόμενους τα λαϊκά στρώματα να κάνουν το βήμα. Το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη διαδηλώνουμε μαζί στην Αθήνα στις 11 το πρωί στο Σύνταγμα και στη Θεσσαλονίκη στις 6.30 στην πλατεία Αριστοτέλους.

Στα πλαίσια αυτά το ΠΑΜΕ η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ, η ΟΓΕ πραγματοποιούν παρεμβάσεις στα διόδια σε πολλά σημεία της χώρας, με άνοιγμα τους την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ από τις 5μμ και μετά και κάλεσμα του λαού να πάρει μαζικά μέρος στις κινητοποιήσεις στις 10 Σεπτέμβρη.

Τα διόδια που ανοίγουμε είναι τα παρακάτω:

Μαλγάρων, Νεστάνης, Ρίου, Μοσχοχωρίου, Μακρυχωρίου, Πυργετού, Ακτίου, Γέφυρας Ρίου-Αντιρίου, Κορίνθου, Αφιδνών, Κορωπίου (αεροδρόμιο), Πολύμυλου Κοζάνης, 89ο χιλ. Αθηνών- Λαμίας, Τραγάνας, Αγίας Τριάδας Λαμίας.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ