Η αγκαλιά του Ομπάμα -Ανοιξε τα χέρια του για τη νοσηλεύτρια που νίκησε τον ιό Εμπολα - iefimerida.gr

Η αγκαλιά του Ομπάμα -Ανοιξε τα χέρια του για τη νοσηλεύτρια που νίκησε τον ιό Εμπολα

Η αγκαλιά του Ομπάμα -Ανοιξε τα χέρια του για τη νοσηλεύτρια που νίκησε τον ιό Ε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγες ημέρες, η Νίνα Φαμ ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείο, στην απομόνωση, εκεί όπου οι γιατροί την πλησίαζαν μόνο με ειδικές στολές. Την Παρασκευή όμως, η νοσηλεύτρια ήταν στο Οβάλ γραφείο, στην αγκαλιά του Μπαράκ Ομπάμα.

Η Φαμ που «νίκησε» τον ιό Εμπολα συναντήθηκε με τον Αμερικανό πρόεδρο. «Ας αγκαλιαστούμε για τις κάμερες», είπε ο Ομπάμα στη νοσηλεύτρια που είχε μολυνθεί με τον ιό ενώ φρόντιζε τον Τόμας Ερικ Ντάνκαν, τον πρώτο στον οποίο διαγνώστηκε ο Εμπολα στις ΗΠΑ και πέθανε στις 8 Οκτωβρίου. Μετά από αρκετές ημέρες στην απομόνωση, οι γιατροί ανακοίνωσαν στην Φαμ το πρωί της Παρασκευής ότι πλέον «νίκησε» τον ιό.

Η αγκαλιά με τον Ομπάμα ήταν ένας ακόμη τρόπος του Αμερικανού προέδρου να στείλει το μήνυμα που επαναλαμβάνει τις τελευταίες ημέρες. Οτι οι συμπατριώτες του δεν πρέπει να υποκύψουν στο φόβο και την υστερία, αλλά και πως ο ιός δεν μεταδίδεται εύκολα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ